Wednesday, September 08, 2010

Pakai Tudung tapi baju macam setan


Salam..

Tak tau lah ape penyakit minah mengong ni, tutup kat atas yg bawah di bukaknya, memang ade penyakit mental agaknya, suka hati tengkorak dia je pakai macam ni..huhu..

ape pendapat korang kalau jumpa orang macam ni ya !!!

macam - macam.... $%#&

p/s : sabaq ye kekawan..


6 comments:

Anip™ said...

cm sia l jer hahaha...

Irtiyah said...

Salam

Sebenarnya versi lain tapi level yang sama banyak di luar sana. Kalau tak caya raya nanti macam2 versi ada. Pakai tudung tapi baju lagi jarang dari kain langsir!...

Apa nak jadi dengan kaum aku ni... Semoga diberi taufik dan hidayah oleh Allah. Ahli keluarga tolong tegur2 adik beradik, mak dan isteri tersayang.

Sedih...

maslinamansor said...

ada juga pakai macam nie...?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aduss....rosak budak2 zaman sekarang..minta2 dijauhkan keturunan kita dari perkara cam ni..huhu

Irtiyah said...

Salam. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin, Sila ke blog saya ambil award =)

Juaini Jamaludin said...

walaupun saya tidak bertudung, tp tak adalah pulak saya menghina org bertudung. saya rasa org ini seperti hendak menghina org bertudung. semoga Allah buka pintu hatinya untuk tidak berbuat begini.

ke kepala dia botak? jadi dia malu? :P