Tuesday, September 07, 2010

Iklan Raya TV3 yg kene TARIK

Salam..

Aku tau ramai yg tak sempat tengok iklan ni lagi, terutama skali aku yg sibuk dgn persiapan hari raya, jadi... bila blogger cik Dahlia buat pasal entri ni, aku pun pi cari kat YOU tube nak tau la gak, ape citer ni wey.. tak penah pulak dalam sejarah TV3.. ade kes-kes macam ni..

rupanya inilah iklan raya tu...

sebelum korang nak buat spekulasi apa - apa... biarlah ia menjadi persoalan dlm diri kita, jgn di perbesarkan sangat isu ni, sebab TV3 pun dh mintak maaf.. mungkin depa pon tak alert dgn ke sensitiviti sesetengah pihak...



my pendapat la kan..
terbang pakai karpet kan senang, jadi cam aladin... tikar ke kan senang citer
pastu... bunga tu tukaq je jadi pinggan plastik, abis citer tutup segala kontroversi...
alih - alih.. akak gak nak bagi idea..sila - sila amik tuan pengarah ya..

layan jelah..



7 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hehe.. jemput akak je la jadi pengarah.. =P

bahaya iklan camtu, leh pesongkan pemikiran kanak2..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

banyak2 blog yg ayu baca pasal iklan ni...sha punya blog paling best...sebab ader you tube pasal tv3 minta maaf...sebab tak sempat nak tgk pun semalam buletin utama...

minta izin share yer..

kata kila said...

baru semalam kila tgk iklan ni hohoh

axelida said...

akhirnya dpt gak tgk iklan ni... tq tuan umah... hmm mmg patut pon ditarik blk.... dah caca marba dah Hari Raya dibuatnya..

maslinamansor said...

nasib baik juga depa tahu atas kesilapan yang dilakukan. Mungkin tanpa disedari...

Adyshariz said...

asada.. hehe dlm mimpi jelah..

ayu..bole..bole amik jelah

kata kila.. mmg x paham la camner la boleh wat iklan mcm ni..

axelida.. aisha pon baru je dpt tgk smalam

mas.. manusia x lari dr kekilafan cam gitulah

Zaidah said...

klu shah buat iklan tentunye mantap....siapalah yang jadik director iklan tu yerk....memang kontroversi betulkan..