Tuesday, November 02, 2010

Update Hadiah Lucky Draw 'Anak Ayah'



Salam

Berita gumbira untuk yg Join Lucky draw ni
ada orang sponser hadiah
nak tau hadiah apa jom layan picture

3 biji Mug
macam nk rembat satu pulak..hehe

3 biji Frame Gambar
buatan kaca ni


Total ada 6 hadiah


tak lupa juga hadiah wang tunai sebanyak

Rm30
RM20
RM10

sehelai tuala
3 helai T-shirt
2 biji keychain

rasa macam nak panjangkan tarikh Lucky draw pulak
sebab my sis akan balik dari Oversea next month
balik cuti raya kejap kat sini, last raya dia takde
manalah tau bolah mintak sponser sebarang 2 ke 3 lagi hadiah lucky draw
untuk korang kan !!

moga ada rezeki korang kat sini

nak join Lucky draw
just click SINI


7 comments:

Miza Yusof said...

bestnya sis. hadiah menarik ni.
hopefully adalah rezeki miza ye. amin :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo ade lucky draw ye
insyaallah nnti den join :-)

Intan Inn said...

wahhh hadiah comel nie..erm mudahan ada rezeki intan...

Mama Zharfan said...

comel hadiah tu :) moga2 ada rezeki me Amiinn

Nur Qistina said...

wah! bestnya..moga2 ada rezeki..yuhuu..=)

Myra Jay said...

Besnye adiah2 nie..nk join gakler..
TQ ye Sis..

SyUTiNiE said...

waaaa bestnya