Thursday, November 04, 2010

Thanks ya Nana & TomeyKids

Salam

hari ni last kerja tuk minggu ni, besok dah start cuti, selamat bercuti tuk semua.. pada yg menyambut deepavali..happy deepavali to all of u..

lepas lunch tadi, baru ada masa nk tgok email n jalan - jalan blog rakan2.. singgah jugak ke tempat kontest yg penah aku join, nampaknya Alhamdulillah ada rezeki aku juga..

Terima kasih pada Nana
Nampaknya bertuah juga sebab dapat magazine free itu..ahakkk..sukanya
alhamdulillah...

so orang yang ke -10 jatuh kepada adyshariz


Thanks nana..i like.. hehe..
sapa tak suka bende Free..of coz i like..

tak lupa juga...
Terima kasih juga pada Tomeykids
Alhamdulillah again, rezeki dari Allah..
menang cabutan bertuah No 1.. gumbiranya..

Jadi, dengan ini saya umumkan tiga (3) pemenang bertuah itu.....

1. No.4 - Adyshariz




Nama baby : Azry Hariz
DOB : 29/4/2009
Nama ibu : Aisha Aminudin

kenapa aku poyo suka sangat ni.. !!
kalau korang nak tau, hari ni dapat bos baru yg tak best..eemmm..
dapat pulak meja baru..macam best jer..hehe
pastu.. aku ni jarang menang lucky draw.. ni bila dpt happy la sangat2
kira rezeki sblm deepavali..hehe..mmg poyo

itu je yg dpt di update hari ni, insyaAllah mlm nanti aku nak jalan2 ke blog korang yg buat entri lucky draw anak ayah... pada yg belum join..just click entri di atas for detail..

join jgn tak join....hadiah akan bertambah lagi..
ada sponser dh belikan hadiah smalam..tapi aku blum tgok lagi
apa ya! hadiah tuuu..


7 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ! u are so lucky :)

pan said...

wah..tahniah2..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah..rezeki deepavali kot..wekekke

dpt bos tak bes? aisey..sure mood down je kan..
tapi takpelah..think positive..janji keje jalannnnn

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..msti la happy sbb bertuah..azry hariz pun mmg tomey..!

Adyshariz said...

thanks mama zharfan n pan... rezeki anak ni.. Alhamdulillah

Adyshariz said...

thank eja n rose

boss camner pael pon, keje tetap keje..n bloging..tetap blogging ..hehe,bila free jer..

sall said...

hahahaha...tahniah.
Boss baru ye.Boss yg byg songeh. Lps ni kita byk koje la oiiii....fining2 dibuatnye.