Friday, November 05, 2010

menang BabyIbu Giveaway: Saguhati


Salam..

hari ni hanya bersiaran di rumah, start today dah cuti..yahoooo!!..hehe.. dok umah pon bukannya releks sangat pon, mana nak basuh baju, kemas umah, sapu sampah..itu..ini..tidor lagi..hehe.. walaupun banyak keje, tapi sempat lagi melayan blog... ok lah tu tempat nk luahkan perasaan..haha

tadi someone ada ucapkan tahniah sebab aku dpt saguhati kat kontest baby ibu, automatik tangan ni pe terjah blog tu, Alhamdulillah rezeki si kecik ni lagi, insyaAllah bulan depan boleh guna kupon diskaun tu utk beli botol susu hariz.. sukanya aku..hehe



keputusan penuh pertandingan ada di SINI
TAHNIAH untuk semua pemenang

Alhamdulillah rezeki
terima kasih Babyibu

2 comments:

Nana said...

dah email address belum?nak anta magazine i-sihat

haszuraidah ishak said...

tahniah sebab menang..dan thanks sebab bagitau..muahss sejibik..hihihi