Tuesday, January 11, 2011

Giveaway TEKA HARGA

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 18/1/2011


Assalam'mualaikum..

Sempena tahun baru yang akan menjelma beberapa hari lagi,dan blog ni pon dah di make over sikit..Meh la join GA yg simple dari aisha, bukan apa saja nk test power korang, kot ada yg pandai meneka, manalah tau murah rezeki kan.

syarat penyertaan mudah je..
1)- TIDAK perlu buat ENTRI
2)- just copy banner ke blog korang, make sure ada link ke N3 ni balik
3)- masukkan blog ni kedalam blog list
4)- Tinggalkan Url blog dan harga barangan yg di teka pada ruangan komen

letakkan harga yg korang rasa bersesuainya dgn barang kat gambar di atas, total kan aje semuanya..contoh :- harga semua barang tu RM10.50..hehe..contoh jer tau


hadiah, belum fikir lagi, tuan blog baru je nk shopping esok..ngehhee..insyaAllah hadiah akan diumumkan kemudian dan berbaloi utk di menangi

tarikh tutup contest pada : 18/1/2011 sempena harijadi suami tuan blog ni..

selamat bercontest smua..


p/s : suka buat GA yg simple..senang je rasanya (erkk..ke tuan blog ni malas)..ngeheee
sila abaikan banner aku yg tersalah tahun tu..malas nk edit..ni banner bidang terjun jer..
kan aku dah cakap, aku malas siot..


39 comments:

rosilah said...

Salam saya join

xyah buat entrykan??

Dah follow

Dah letak Banner

ini jawapannyer:Rm100

LyNn'Azlina said...

lin nak meneka...

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/lin-nak-teka-harga-semua-barang-kat.html

Jieda said...

Salam..saya dah join.
Saya teka harga kesemuanya ialah RM125.80

EraWaTiE said...

Era teka jugak

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/giveaway-teka-harga.html

Aboy93 said...

hihi.. teka jua! rM34.46 sen.. hehe.. =)

SyUhAdA said...

salam..

syu nak teka jgk..

mmg bes join GA simple nie..hehe..

syu teka Rm95.50..

http://syu90contest.blogspot.com/

tQ~

LyNn'Azlina said...

salam..xperasan xyah buat n3...
saya nak teka jumalh kesemuanya rm115...

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/lin-nak-teka-harga-semua-barang-kat.html

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah buat smua..

Jumlah Harga : RM160.00

Cute MuM said...

lupa..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com

Nana said...

aku teka RM110
http://ibudamia.blogspot.com/

shafida said...

assalamualaikum,
saya nk cuba nasib...
harganya rm50.00


http://shafidamama.blogspot.com/2010/12/giveaway-teka-harga.html

Jue-Isteri_Ibu said...

salam..

jue meneka, RM155

http://cinta-anugerah.blogspot.com/2010/12/give-away-teka-harga.html

tq

nadiah said...

salam,saya nak teka..

agak2 la..rm65..

http://nettskerepek.blogspot.com

Farhana said...

Saya nak meneka

Harga semua barang tu RM111.70.

http://kasihfarhana.blogspot.com/2010/12/giveaway-teka-harga.html

Lily & Auz Homemade Product said...

salam..wah bestnye syarat ni...

dah join ye

http://cookiesraya2u.blogspot.com/

dah follow
dah ltk banner
dah bloglistkan awak kt SUKA-SUKI CONTEST / GA

Lily & Auz Homemade Product said...

alamak!!! lupa plak nk ltk jumlah..

http://cookiesraya2u.blogspot.com/

saya teka: RM135 after less RM130...

kikiki..ade less plak kan...selalunya mesti dpt less..hehhehe so kira RM130 lah..

SoFiaHB said...

JOIN^_^


TEKAAN SAYA:rm87.00

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/

umialya said...

Salam

http://umialyacontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-teka-harga.html

Saya teka: RM 280.00

Izzatul Iman said...

salam...saya tak buat entri k...sebagai memenuhi syarat...

terjah blog saya utk lihat banner dan bloglist

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/

saya teka: RM 81.70

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam.
lisa join.
lisa teka: RM 78
URL BLOG: www.lisaafha.blogspot.com

tq

eB@mamaAerish'n'Aed said...

slm,
eB nak join gaks tau

eB teka RM: 180

link: http://mamaaerishtwo.blogspot.com/

Nurul said...

saya teka..

harga RM150

URL:
http://90home.blogspot.com/

Yan said...

teka sekali je yer..


RM30.

athirah said...

kak!!! nape periuk belanga... mmg payah laaa tra nk teka... HAHHAHA... okay2... nak teka ni yea...

RM135 kot... sebab cap buaya pun dalam harga tu... lalallalaaa.. tp x sure llaaa... lalalallalalala... xpun RM165 :ppp

MamaYatie said...

nak join GA pertama di tahun ini...

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/

Harga: RM 189.00

izzatbahiah said...

Salam.. nk join k..

harganye RM 95..

::Mamalyna:: said...

sha, nak teka...RM75
http://ejanblog.blogspot.com

..m@m@ T0meLL.. said...

slm..
join gak..
sy teka hrga ni rm 128.90

http://belogmamatomel.blogspot.com/

cikpuanhady said...

salam..saya join..saya teka RM49.90 hihihi..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/

thanks..

Fateen said...

Saya join

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com

teka: RM129.90

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/

nanakimie teka RM120

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..atie dah join gak...atie teka harga semua barang adalah..

RM149.70

Attoae said...

salam sis.
attoae join gak.
jemput usha taw.

http://att0ae0chre.blogspot.com/2011/01/giveaway-teka-harga.html

tengs sis. =)

MamaRifqy said...

salam kak sha"

nak tekaaa RM55

tiefazatie said...

salam sis..ifa teka ek..

total: rm79.90..

hihi..suka2 ja nie..haha

Keluargaku Syurgaku said...

join juga cuba teka....

harga dlm RM132.70

http://Nazayiena76.blogspot.com/2011/01/giveaway-teka-harga.html

Myra Jay said...

MJ pun nak teka,
dah masukkan di sidebar dan bloglist..

Harga semua RM 115.90

http://mairasukacgl.blogspot.com/

Nini D.. said...

saya join jugak...

Harga semua mungkin dalam rm85.90

http://sparklemaneh.blogspot.com

~dYaHaHa~ said...

salam..amor nak join..

RM 87.60 kot..hihi

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/01/giveaway-teka-harga.html

tq