Sunday, January 09, 2011

winner contest dari Celoteh ckynwan


Assalammualaikum..

alhamdulillah..rezeki tahun baru lagi, kemenangan ni salah satu penyuntik semangat untuk join contest, tapi tu lah sebab kekadang tu masa yg ada amat terhad dan mencemburui diri ini..ngeheee

terima kasih ckynwan kerana memilih diri ini sebagai pemenang..ngehee..poyo jer

keputusan untuk pemenang yang lain ada kat SINI

sebenarnya aku join contest ni sebab nk jadikan cute mum sbg referral, alhamdulillah nampaknya rezeki dia jugak..tak sangka pulak aku pun bole menang melalui lucky draw..hehe bestnya..tolong org dapat hadiah gak..ni my 2nd winner for this years..harap2 masih ada tuah lagi..amin

7 comments:

SyUhAdA said...

thniah akak..~

Miza Yusof said...

tahniah kak aisha :)

Nur Ezzat said...

tahniah k.aisha!

ibuayahdamia said...

alhamdulilah..rezeki..moga bertambah lagi rezeki kemudian hari..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah..seronok menangkan???

Zaidah said...

tahniah sha...rezeki tu namanyer...

Cute MuM said...

terima kasih join sebab me..
nampaknya kita sama2 menang yer..
tahniah..
semoga bertuah lagi..