Sunday, January 09, 2011

Kemenangan Pertama tahun baru 2011

Assalammualaikum

Alhamdullillah rezeki tahun baru, walaupun dah lama tak join contest atau GA..nampaknya masih ada rezeki memihak pada diri aku..ngeheee

terima kasih pada auni journal kerana bagitau yg aisha menang contest ni..

senarai nama pemenang yg lain ada kat SINI



InsyaAllah selepas minggu ni, aisha akan try joining contest rakan semua..memang sekarang ni kerja sangat2 sibuk sampai bawak balik umah..haha..ni kes malas nk Overtime la..la..la..

terima kasih skali lagi...haha...seronok tengok Nana, cute mum, mak setot and ayu aka ibudamia buat entri menang contest, memang murah rezeki betul diorang ni, tapi aku masih tak leh lawan Mama zharfan..ngeheee..otai contest..respek u ouls sebab rajin join contest laaa...

p/s ** ok la...still bz..jap lagi nk keluar pegi sub con, kene repair bende yg mmg aku nyampah nk repair..haha...



9 comments:

SyUhAdA said...

thniah akak~

mummy_ayu said...

tahniah..moga di tahun baru nie..menang selalu...amin!!

SYaMiLa said...

tahniah..bestkan menang ga/contest...hik3

My recent post "Tamat Sudah Syamila’s GA "

chugie said...

tahniah...!! syoknye lah menang hadiah kn.

[-suziey-] said...

tahniah sya atas kemenangan..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah aisha....
ape lagi..jom join lucky draw kat blog den
sonang yo
takyah wat posting bagai

LyNn'Azlina said...

tahniah sis...
rezekila tu jarang join tap menang...

Zaidah said...

tahniah shah...

Lelord said...

tahniah!!..aisehh lg 2 minggu? mmg x sempat arr nak join contest aku yg berakhir 16hb ni kan