Tuesday, July 12, 2011

Bila kene mengajar Kelas Soldering

Assalammualaikum

Mak aii, sekarang ni mmg payah ya amat kalau nk mengupdate blog, tambah - tambah lagi bila mood dah ke laut.. tapi aku gagahkan jugak bijik mata dan jari  jemari yg gebu ni utk taip ape-ape jelah..hehe

last week mmg minggu kebizian dgn kerja dan hal peribadi, nak buat macam mana, hidup mesti di teruskan jugak kannn. 

payah beb...

nak tau aku mengajor kelas aper?

apa lagik, kelas soldering la..atau bahasa melayunya, pematerian, sapa - sapa yg belajor letrik dan elektronik tau ler..

jom layan gambo kelas bebudak rajin ni..

pelajar yang rajin buat home work 

Meja kelas yg sedikit berserabut 

pcb yang di solder 
sorry ..gambar senget 

ni pulak..hehe
meja tukang ajar kelas
iaitu..aku ler


  Alhamdulillah, kesemua pelajar lulus dengan cemerlang, kelas ini di buka khas utk pekerja wanita yang akan membantu technican/ass.engineer dan engineer dlm meringankan tugas seharian mereka.

dan wanita zaman sekarang memang serba boleh, sebab tu ada ungkapan  

"TANGAN YANG MENGHAYUN BUAIAN AKAN MENGGONCANG DUNIA"

  Ungkapan wanita ni sesuai untuk wanita - wanita zaman sekarang..caiyookkk  

kan malaysia boleh...hehe

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

soldering senang maa...
arc weld dgn tungsten payoh!
aku plaing benci nak combine nitrogen dgn oxy tu..
leceh tol!!
TIG pun senang gak..
mcm soldering...
tpi yg paling minimal fire risk,riveting.
tpi riveting leceh tahap max jugak.
nak drill sejibik2 pastu rivet blik seketul.
silap gaya rivet gun tu jdi sniper tak psl2..

zaidah said...

lepas nie shah kena ajar kelas ape plak....iron lady...

Nana said...

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq