Monday, July 11, 2011

Blog ni KENE TEGUR..!!

Assalammualaikum

ecehhh..hari minggu lepas blog picisan ni dh kene tegur dgn seorang blogger... kalau cakap nama dia semua org kenal, nak tau kene tegur mcm mana?



hah nampak tak kene tgur dgn sapa? Eyriqazz ni antara yg rajin membuat teguran utk para blogger yg lain, hari tu aisha ader kene tegur dr blogger bernama cikpuanhady ..dia ni pon rajin gak buat segmen mcm ni..kali ni, try pulak dr org pemes mcm bro eyriqazz pula, kalau nk berkenalan dgn mereka , klik ajer nama mereka k.

mungkin nak make over blog ni skit nanti, huhu....tapi  mmg kene tunggu aku free la lepas ni..bila??? entah ler

P/s : syiok duk umah 2 hari, makann tidor dan layan hariz...best


8 comments:

Golden Rose said...

sha plak masih lagi dlm proses make over blog sha tapi tak termake over lagi pun....semuanya bergantung pd mood

Sitisifir10 said...

Kene minta dia tegur ye baru dia tegur??

Nana said...

bagus gak dpt teguran mcm ni kan
memperbaiki mana yg kurang
aku pon dpt teguran gak

Mama Zharfan said...

heheh bagus kena tegur ni sbb boleh improve blog :)

meh tlg click my grapevine --nak isi tabung buluh my kids :)

JOM CLICK kalau sudi!

CLICK YG NI GAK!

Mama Kembar 3 said...

teguran membina camni takpa laa kan. baik utk jd panduan. bila laaa bro eyriqazz nak tegur blog mama plak...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun dah kena tegur..kebanyakkannya ila ikut hehe

ummu muhammad said...

a'ah sha kene request baru die tegur ke mcm mane? bestnye ade org komen..demi penambahbaikkan ape salahnye ;)

tiefazatie said...

wah..bagus2..hee..chaiyok2 sis!

sis..kalu rajin tlg like photo tiefa zatie

http://apps.facebook.com/MyWranglerWay/default.aspx?phid=131


tq yaa