Monday, July 11, 2011

Voucher Kamdar, Beli Rm40 dan dapat barang Rm100


Assalammualaikum

Baru kejap tadi singgah http://www.groupon.my . kali ni promosi dekat-dekat nak raya ni mmg hebat betul kat situ, ada diskaun 60% kalau kita beli voucher Kamdar harga tawaran cuma RM40.. Leps tu kat kamdar nanti, kita boleh beli barangan berharga Rm100 dgn voucher tersebyt...hebat gak promosi ni...TAPI

aku ni boleh bilang ngan jari, setahun berapa kali masuk kamdar..haha..abisss, kamdar paling dekat kat sini pon..kategori jauh, kalau nk beli bagi mak je kot..jap lagi nak calling my mom, tanya dia, nak tak...

kalau korang nk gak, sila tekan http://www.groupon.my




p/s : Amacam, baju raya dah shopping ker? 
aku dh..cuma nk cari kasut utk kami sekeluarga je lepas ni..
Baju dh sedondon...kasut ader tak????..hehe

1 comment:

Mama Kembar 3 said...

wahh murah tu! tp mama pun sama laa, boleh kira ngan jari sebelah tangan je brapa kali setahun pi kamdar hehehe