Thursday, July 07, 2011

Blogger pemes @ Kak Ina KL nak bagi Hadiahh


Assalammualaikum

Malam tadi, pi la godek-godek email jap, kot ader mende-mende yg boleh di baca dan di deleted kan, tup-tup ader satu email yg membuatkan aku tersengih lagik, huhu...malam-malam tersengih sorang2..maunya org ingat aku mengonggg...haha..

nak tau email aper???


haha..bila baca jer, apalagi, dgn pantas la aku reply balik email kak ini..haha..sonok beb, mana taknya, menang contest kat blog blogger pemes  macam kak ina, hari tu kat bro eyriqazz, dan kali ni menang kat blog kak ina KL , kan best tuuu..



jom terjah blog kak ina, best oooo..layan resepi kat belog ni
mesti ramai yg terel masak lepas ni..hehe

kalau suka, tempah la biskut kak ina
LAYANNN


p/s : kemenangan yg ke 6 bulan july ni...alhamdulillah rezeki


2 comments:

Sitisifir10 said...

Tahniah :)) arini baru 7 july tapi dah menang 6...tabik2

Lelord said...

tahniah2