Thursday, July 07, 2011

Buah Kiwi GOLD..memang sedap


Assalammualaikum

Kali ni aisha nak share ngan korang pasal buah kiwi gold, memang seyes sedap... biasanya aku makan kiwi hijau yg maha masam dan bila makan sebijik, mmg tak mau lagik, huhu

Tapi, semalam encik Ady, bawak balik buah kiwi gold, dia cakap kawan dia yg syorkan sebab sedaaapp..
maka aku pon kupas la dgn muka malas, sebab dah bajet, buah kiwi tu mesti masam punyalah..

sekali tu, bila dh kupas, dan aku makan seulas..makkk aiii...manisnya, Ya! allah, sedap betul buah tu aku rasa, pastu aku buat muka jakun la skit kat laki aku sambil, tangan tu cepat je rembat buah kiwi tu..hehe

Pasni, memang kompom la buah kiwi ni , akan menjadi pujaan hatikuuu..haha.....layan







Amacam layan tak??..kalau nak beli , make sure yg kat buah kiwi tu ada tulis GOLD ..tu baru kompem buah kiwi gold yg manis..haha...tapi, harge mahal skit dri yg ijau..apa boleh buat, nk sedap kan??..

selamat menjamu selera...


5 comments:

zaidah said...

btullah shah selalu kiwi nie masam....ok klu nak bli yang gold aje...

Sidratul Muntaha said...

beb
aku tag ko kat contest nih
http://setotnara.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-by-cempaka-kuning.html

maszmadi said...

hm, belah cenggitu dah rupa pisang la pulka.. biasa kan potong bulat2 kan.. huhu

masz x penah lagik makan kiwi nie, takut masam..

Sidratul Muntaha said...

tag ko contest lagi:
http://setotnara.blogspot.com/2011/07/ga-my-little-secret-fisher-price.html

Nana said...

XPENAH LG MAKAN KIWI MANIS
seme masam je aku makan