Friday, July 08, 2011

Krim puff sedap...haha..layan


Assalammualaikum

Semalam ada org tinggalkan komen, dia cakap dia ada try resepi kat blog kecik aku ni.. dia amik resepi krim puff..huhu, aku pon pilah terjah resepi tu balik..laaaa...entah bila aku tepek entri ni aku pon tak hinggatt..

dia cakap..


hahahaaa.....sengihh lebar aku bila baca komen ni..mana taknyeee..boleh kira dng jari, berapa kerat sangat entri aku pasal resepi makanan, tapi..ada gak org yg layan resepi kat belog kecik aku ni kan..

nak tgok resepi KRIm PUFF  tuuu???

SILA KLIK link kat bawah ni...


layan jelahh..

3 comments:

maszmadi said...

alhamdulillah ada orang yang pasan resepi tu walau kat blog kecik ni yerk..

macam nak kena try jerk.. hehe

**::CIKNUURUL::** said...

sgt suke itu kuihhhhh,..waaa,nyummy3,..nk curik resipi,.hehe,.

tiefazatie said...

wah..nampak sedap!hihi..nak2..