Thursday, August 11, 2011

BE lagik..hishhhkk NUffnang ni..!!


Assalammualaikum

Takde mendenye aku nk belagak, lagi aku pelik adalah..sebab apa??

Si Nuff tu boleh tepek 2 BE kat blog contest aku, padahal punyalah lama aku tak update blog tu..ciss, saja je nak suruh aku join contest ler tu..kihkihkih..

hokey..hokey, jawapnya lepas terawih la aku kene ngadap PC..semata-mata nk menjaga perasaan si Nuff yg baik hati ni..hehe

korang punya BE mesti banyak kan???



p/s : boleh la kumpul duit raya banyak-banyak..hehe..makcik kayooo

5 comments:

meaw said...

waaaaa,tahniah kak :D

Nana said...

hehe ramai merungut nuff g salah parking be kt blog yg jrg update amend ala nuff ni

aisya said...

woaahh. rezeki :) jom la join contest saya :) http://saisyahh.blogspot.com/2011/08/about-me-contest-by-aisyah.html

azura samsuddin said...

zura dah 2 mggu xleh nak tgk nuffnang ni ..ntahle cmne gayanyer ade ke BE nyer he3, Alhamdulillah rezeki ramadhan ;)

Lelord said...

pehhhhh dh setgh bulan kot BE menyorok