Friday, August 12, 2011

Mainan Hari Raya

Assalammualaikum

Minggu sudah kami sekeluarga pg la ke giant batu caves, saja je usha-usha line kat sini, nk tengok apa barang tgh sale sekarang ni..hehe..biasalah aku, shopping kompleks banyak sangat, kene la buat perbandingan harga yg bijak..kan...kan..

alih-alih, bukan nye window shopping..tapi kene pau dgn anak teruna aku ni hah..tak beli karang berguling-guling kat situ, penah sekali tu dia bersujud kat tempat hand phone gara-gara aku tak kasi dia pegang hand phone yg ada kat situ..huhu.. siap ada makcik tegur aku "anak jatuh ker"..aku pon anguk-anguk jelah.

Aku pon jenguk la poket aku..hehe, boleh la takat Rm30 inggit, apalah sangat nk beli mainan anak kan..bila ..
time cashier dan punch harga, adehhhhhh..... terbeliak mata aku, rupanya mainan tu RM70 la..huhu, anak punya pasal, encik ady pon bagi RM50 kat aku..nak buat camner, dah punch harga pon, nak cancelled kesian pulak kat anak aku..

nak tau aper mainan tu!!!!


Ni lah dia..
kete color merah


hariz panggil " ijau car",huhu..bila lah anak aku nk pandai kenal warna ni.. ijau kata biru, kuning kata merah..adeh..mmg kene fokus kat color la lepas ni

oklah, nanti citer lagik, skrg ni, hariz dah pandai pilih baju, manalah aku nk cari baju ben10 banyak-banyak, tidur pon nk baju tu gak..adesss..kopak lagikk..


P/s : Ump baru je 2 tahun 3 bulan, tapi dh pandai suruh aku beli macam-macam

5 comments:

Nana said...

wah jom racing ngan damia jom

sall said...

A big smile for you.

NuRuLiNa said...

wahhh dh ada mainan utk raya tu...blh lh bwk blk kg...mcm lagu kereta kecil dulu...

bapak ku bpulang dari kota, bapa ku beli kn kereta, kereta kecil warna merah, bolh ku bawa ke sekolah...
pon pon pon pon pon pon pon pon pon.
kereta kecil ku berbunyi, mari lh adik mari abg, bolh ku bawa jumpa nenek... yeaaaaaaa

Nia said...

hehe..dia dah ada kuasa membeli tu, jgn main2..

tiefazatie said...

wah..macho la..hehe