Thursday, August 11, 2011

Hadiah Ramadhan yang best


Assalammualaikum

Lama dah tak tepek gambo hadiah kat sini, Alhamdulillah ada juga rezeki aisha bulan yg mulia ni, padahal mmg tak ingat langsung dah contest/Ga yg pernah aisha menang..kalau nk ingat mmg kene bukak my small diary lah kan..hehe

Thanks tuk kak mas sb sudi jaga dan amik hadiah aku..hehe..sebab aku cuti hari isnin, pastu apalagik pegi sogo shopping-shopping tak hingat dunia la..haha..kering dh poket ..lalala..tu yg malas nk pegi sogo ni..nyampah

ok..ok..berbalik pada hadiah yg di terima semalam..

Ni lah hadiah nya..seyes comel aku tgk, masa ni dh mengidam nk ada baby girl la pulak..kalau ader mmg meriah la pakaian dia karang..hehe

Antara hadiah yg diterima...



kasut baby yg dijahit sendiri - seyes comel beb
keychain from sarawak and 
RM30 cash

duit cash ni mmg wajib masuk tabung si kecik lah kan, seyes seronok giler kalau hari-hari menang mcm ni..hehe..tamak haloba betul aku ni..kihkihkih...

ok lah, terima kasih kepada Syuhaida Azlina, sb menjadi penganjur yg best..jom la singgah belog dia, best tau..dia pon tgh preggy sekarang.. ..huhu, bila lah nk turn aku pulak ni..gigih gak nk usaha ni..jeles tgk korang preggy sekarang ni..boleh tepek gambo baby banyak2 lepas ni


hmm..abis dh melalut, keje banyak lagi ni, hari ni pulak balik awal skit sb encik ady kene masuk keje malam, 3 hari berturut - turut pulak tu..huhu..kesian tau bantal bucuk kita.. ;-)

ok lah..buat keje dulu..daaaa



3 comments:

Mama Zharfan said...

congrats! beshnya dpt cash :)

LidaRahim said...

best kan tetiba dpt barang free... kasut tu leh simpan utk adik hariz hehe...

oh LR dah lama tak menjoin contest! harus rajin sket pas nih

Iela Fazielah said...

tahniah.... @ least..ada hasil tu