Thursday, August 11, 2011

Last Call untuk pemenang "Giveaway from adyshariz"

Assalammualaikum

Alhamdulillah, semalam ada 7 hadiah telah di poskan kepada pemenang "Giveaway from adyshariz", TAPI ada gak yg belum di send lagi, contohnya MUG lah kan, semuanya gara-gara MUG tu belum siap di bungkus lagik..hehe, seyes malas skit bab2 nk membalut ni, harap kekawan semua bersabar ye.. ;-)

DAN masih ada 6 lagi pemenang yg masih belum send alamat penghantaran mereka pada aisha, So, aisha akan tunggu sampai hujung minggu ni, kalau masih takde gak kan, of coz la lucky draw akan di buat untuk mencari 6 lagi pemenang yg berikutnya.. hehe..So, tak mo citer banyak yer, kita tunggu sampai hujung minggu ni 14 August 2011...okay..pastu dont send me any email or PM..hehe..tak adil lah kan..kesian org lain tau..

Ni lah rupa hadiah yg telah selamat di bungkus dan di pos semalam..




Dan ini pula senarai nama yg masih belum email detail mereka pada aisha..

ole0.bmp 
ole1.bmp 
ole2.bmp 
ole3.bmp 


Kalau nak tengok senarai pemenang yg lain..SILA KLIK SINI..

sila emailkan detail korang ke email address ni AishaAdyshariz@gmail.com, kalau takde gak..of coz kene open pada orang lain..

p/s : ehemm..seluar dh londeh skit la hari ni..hehe..apakah aku sudah kecik skit???..lalalalaa



3 comments:

Achahani said...

rajin kwn aku nih. hehhee. tabik spring aku.

btw, seluar aku pun londeh sikit, tp perut tak de plak nk kuwus. lemak2 pls go away. uwarghhh..

btw, pls pm aku no fon ko. aku tkr hp:(

tiefazatie said...

wah..tq sis..hee..suka2...

sis..kalu sudi tlg like cte ifa nie eh..tq2

http://www.facebook.com/photo.php?pid=7457351&id=661829669&fbid=10150278383294670

alyafify said...

huhu...alya tak menang.. mybe diorang buzy kot.. tak sempat nk online ;)