Wednesday, March 14, 2012

Senarai Peserta Giveaway - Vote & win for azry hariz


Assalammualaikum

Terima kasih kepada semua peserta yg sudi join  Giveaway ini, Seramai 5 orang peserta akan di pilih secara rawak oleh aisha pada hujung minggu ini, Sila semak nama anda di ruangan bawah..Terima kasih buat kalian dan selamat berjaya semua..

Seramai 29 orang peserta yang sudi menyertai Giveaway ini, tak ramai tapi meriah la jugak..hehe




Nama Peserta yang join...


Semoga ada rezeki kalian dari belog kecik aisha ni.. Gud Luck and all the best... hehe..lup u all




5 comments:

Nadratul Syazwana said...

Hihi ada nama saya =) Hope ada luck, lama sudah tak menang

AMNA said...

nama amna tu tolong tukar ke Nur Anisah :)

shidasyakirin said...

ok checked.. nama ada..
arap ada luck..

kakngah said...

dahvote dah hrtu tapi tak tgglkan komen.. huhuhu!!
masih layak lg ke??

uNa said...

hai..nma una ade.tq