Tuesday, October 12, 2010

Demam + Blogwalking + Hadiah Lucky Draw



Salam..

Nampak tajuk kat atas, itu maknanya entri kali ni akan di tepek sekali 3, sebab kepala aku dah start pusing + pening, kesan ubat yg di telan tengahari tadi.


DEMAM
masuk hari ni dah 4 hari demam + batuk, sakit urat sampai mengigil di buatnya, mintak maaf sebab baru hari ni dapat menyetelkan hutang yang tertanguh, kalau lambat tu pepaham jelah otak aku masih tak center lagi ni, hari ni kene datang keje gak, ada projek yg memerlukan aku attend walaupun sakit... hmmm.. inilah di namakan makan gaji, komitmen perlu di lakukan kalau nak orang respek dgn hasil keje kita.. rezeki, redha dgn segalanya.. tapi bilalah sakit ni nak baik kan..

BLOGWALKING
seminggu kebelakangan ni, aku rajin nak BW, rupanya ramai rayat malaysia memang Rajin BW, selain menambah kenalan baru, boleh gak tengok2 entri 2 baru dan contest 2 baru, manalah tau ada rezeki, cuma skrg aku jarang skit join contest sebab BZ dan tak berapa sihat.. insyaAllah mana yg TAG aku masuk contest, akan di usahakan selepas baik sepenuhnya dari demam.

kuasa blogwalking dengan konsisten : hari ni 11/10/2010 sehingga jam 4:15PM
buat pengetahuan korang, aku BW secara manual aja, sekarang ni perasan tak ada blogger yg mengunakan software tuk BW, tapi aku lagi suka cara manual sebab boleh tengok blog, satu persatu dan baca entri terbaru.. boleh follow sekali, senang gak kan.. terima kasih yg sudi singgah ke blog aku yg sempoi dan follow sekali..sayang korang..muahhh

HADIAH LUCKY DRAW
Penting untuk semua pemenang, bukan apa ada yg siap bagitau 2, 3 kali pasal hadiah kemenangan kat aku, korang jangan risau, aku bukan buat contest suka - suka pastu tak bagi hadiah, insyaAllah Hadiah akan di bagi, cuma berikan aku masa, dan harap korang sudi bersabar dan memahami keadaan aku sikit... untuk yg mintak transfer kan duit ke akaun sudah di lakukan, tapi utk top up akan dibuat secepat yg mungkin, Hadiah misteri korang pon baru di beli tadi, itupun mintak kawan tolong carikan, insyaAllah akan di poskan minggu ni, SABAR ya teman - teman... doakan aku sihat cepat skit..

Okaylah, nak pegi buat kejer yg tertangguh dulu, sesiapa yg nak IPHONE PERCUMA jgn lupa klik kat banner tu.. ala yg belah kiri atas chat box tuuuu...macih ya







10 comments:

maslinamansor said...

take care...

Kuman Chaos said...

memang cara mnual paling best...
demam + BW not a very good combo heheh rehat ebbanyak ekk
kuman "Raba-raba..." Entry

Adyshariz said...

mas..haha..sayang ko..thanks ya


kuman.. mmg cara manual lebey afdal, satu kombinasi yg tgh pening saje jer tambah pening lagi..huahhh..

mama zharfan said...

moga cepat sembuh yer aisha :)
fuh, meletops tu effect BW :)
tq for the prize :) dh dpt :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

demam ke???? semoga cepat sembuh!!!

alahai...BW cara software tu, ayu baru dengar ni...selalu bukan BW cara manual ke???

sall said...

cepat sembuh weyyyy....keje melambak nak di buat...susah xde ko.

SyahNas80 @ Nana said...

take care.. semoga cepat sembuh.. :)

Adyshariz said...

mamazharfan..tQ, sorry lmbt skit

ayu..demam lepas raya kot, BW guna software ade gak budak yg buat tp x try takut shoutmix banned..

sall..haha..ko kan ada..

syahnas..Tq ya

[-suziey-] said...

ish lama nya demam..xcek darah ke? get well soon ye sya..

emm xpnh lg try software BW tu..haih..mcm2 hal dorang ni..xikhlas dlm berkawan..

Iela Fazielah said...

moga cepat sembuh....take care