Thursday, October 14, 2010

(Gossip) Maria Farida Peluk Erat Shahz Jaszle, Hangat Bercinta

Salam..

Jom la layan jap picture mamat encem ngan minah ni, pada yg melayan citer Asmara, jangan sesak napas tengok mamat ni berpeluk sakan ngan minah ni. So far jalan citer ni boleh tahan gak sebab penulis skrip adalah seorang penulis novel yg amat aku minati iaitu Puan Sharifah Abu Salem, sapa yg dh biasa mengikuti penulisan novel dia, mmg akan compom meleleh air mata..

drama Asmara ni antara terbitan Rosyam Nor dan isteri beliau, mungkin kalau aku ikuti cerita ni dari awal, baru paham jalan citer dia...takpelah, nanti download jer..hehe

oklah, jom layan picture ni dulu, entri just copy n paste dari ohbulan.com
layannnnn..

Ya, Maria Farida bukan’nya muda lagi, sama seperti Rita Rudani. Mungkin ada aura tersendiri, mereka berdua mempunyai persamaan, iaitu meminati jejaka-jejaka yang 10 atau 20 tahun lebih muda daripada mereka.

Maria mempunyai hubungan intim dengan pelakon baru Shahz Jaszle (Tari Tirana, Asmara) yang baru berusia 24 tahun. Malah, Shahz juga tidak segan silu menayang foto mereka berdua bersama di dalam profile BlackBerry Messenger milik’nya. Fuh, anda lihat’lah sendiri, memang bergaya sakan habis Maria menayang jejaka idaman’nya itu.

Bukan itu sahaja, gerak-geri dan perlakuan mereka berdua memang seperti pasangan yang dibuai cinta. Kata orang, wanita yang lebih berumur selalu’nya lebih memahami kehendak seorang lelaki muda. Sama seperti wanita, lelaki juga suka dimanjakan dan diberi perhatian. Mungkin, skill tersebut ada pada Maria sehingga mampu membuat Shahz jatuh cinta kepada’nya.

Atau, Shahz Jaszle itu anak ikan Maria Farida? Amboi, melampau mulut!

UPDATE: Shahz Jaszle menafikan hubungan cinta antara mereka berdua, kata’nya sekadar suka-suka.


P/s : Masa bergambar tak hingat lelaki ngan perempuan, halal ker haram..pelik btui..

6 comments:

Khumaera Ismail said...

hurm..artis..naek nyampah tgk depa..patut JAIS tangkap bsh je..kawenkn twos..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ha..sorang lagi..if betul2 kaweng sok2. jgn jd cam rita rudaini sudohh..

LYaFRINA said...

owhhh..
sekadar suka2 smpai bpeluk g2??
aduiii tlalu moden dah.... ikut semek2 n mamat barat dah

cha said...

nehi-nehi, dun like dun like.
tiiidaaakkk. haha... kita dah angau ngan shahz tu, adeiii. suka tgk dia dlm asmara. maria farida? erkkk, dia mcm tak pandai menangis la =)

maslinamansor said...

maria farida tue ber'getah' lagi... :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

anak ikan ker tu???