Wednesday, October 13, 2010

Jom Timbang Blog Korang.. Aku dah


Salam

Jejalan kat blog adik comei ni, jumpa pulak alat penimbang tuk blog, jadi apa salahnya cubakan, aku pon tak penah lagi menimbang blog yg dah macam - macam aku sumbat ni..

nak guna pon senang jer
Ni lah rupa alat penimbang tu, just masukkan Blog address korang and tekan butang check tu


Result untuk blog aku, uuukk..rupanya dah 187.75KB aku guna..emmm loading time pon masih ok lagi, 7.07 second not bad la kan.. so, korang berminat tak nak checking loading blog korang?

Kalau berminat Meh ke blog ni http://theworldofcarangkulina.blogspot.com/

selamat mencuba..

P/s : thanks yang sudi doakan aku cepat sembuh...
alhamdulillah dah beransur pulih..sayang korang..muahhhhhhh



7 comments:

Mama JnJ said...

oh..saya tak comei huhu..
ada terbaca hari tu kalu bawah 200 kira ok lagi...tak berat..boleh tambah sikit lagi..
moga cepat sembuh

[-suziey-] said...

tu kira berat ke ringan? hehee

jenanese said...

wow!!tool yang sgt bagus

Adyshariz said...

mamajnj..oh gitu ya..sya pun tak comei..hehe

suziey..kira mcm ringan tapi masa nk loading keseluruhan blog time taken lmbt skit la 7 second bru tunjuk smua..haha

jenanese..btui..btui...

pas ni kene pikir nk deleted apa..

Safinaz Hanum Ahmad Anuar said...

nak cuba cek bmi blog sat
tq

mummy_ayu said...

nak timbang gak la...

mamaaerish@eb said...

wah bestnyer... nk tmbg gak la... ;p