Wednesday, December 22, 2010

Jom Teka Umor Tuan Blog..


Salam

pejam celik dan pejam celik lagiii... nampaknya esok bertambahlah angka kat umor tuan blog ini, nak tepis pon tak boleh, memang wajib..ngehheee

korang semua tau tak berapa umo tuan blog ni??? kalau ada yg teka betul rasanya tuan blog nak bagi special HADIAH kat peneka yg paling tepat tu... hadiah tu takdela mahal mana, tapi insyaAllah berbaloi - baloi utk diberi...

Umor dah bertambah ni, rasanya ada gak niat nak menambah ahli keluarga yg baru, tapi bila di fikir-fikir... bagus juga idea tu..ngehheee..gigih la lepas ni

Macam mana nak menang hadiah misteri tersebut??
tinggalkan aje komen kat entri ni.. dan beritahu Berapakah umor sebenar tuan blog yg perasan remaja ni? kpd kekawan yg mengenali diri ini, korang pon boleh teka? hehe


hadiah akan diberikan kepada smua PENEKA yg tepat.. maximum 5 orang

hah! baik kan tuan blog ni, patutnya korang yg bagi hadiah..tapi sebab tuan blog ni nak dapat bonus hari khamis ni, jadi tuan blog ni yg nak bagi hadiah kat orang..tak kesah..janji korang happy..akak pon happy gak..ngehee..

last skali..
nak mintak tolong skit, smalam punyalah best cuaca hujan jer, dok umah minum kopi, bukak lappy pastu layan photoshop, jadi tuan blog ada buat header baru tuk blog ni, silalah komen skit, yg mana satu patut di pilih..maklumlah, blog ni masih dlm makeover lagii...warna latarbelakang akan base pada header yg dipilih..




p/s : oklah..tuan blog nak sambung keje skit, lapar la pulak time hujan - hujan ni..
tarikh tutup teka umur ni, pada hari ni jam 5 ptg



15 comments:

Cute MuM said...

Cute Mum main teka jer tau..
34 Tahun..

Cute Mum suka header warna hijau tue.. cantik..lagipon jarang orang guna warna hijau.. selalunya pink, purple, hitam..
Gambar baby pon comel sangat...

azieda razak said...

selamat hari lahir...
teka umur ea??
hmmm 27 tahun... betul tak??

kita suka header yg kedua tue.. comey..

nurul fiyda said...

salam, hai tuang blog...
fiyda cdgkan header yg hitam tu.. nampak nice.. :)

SyUhAdA said...

erm..

nak teka jgk la..

maybe dlm 28 tahun...

takpon 27...hihi..

suka header yg ke-2 tu..

anyway,hepi besday esok~!!

beza besday kte 2 hari je...

hehe~

Adyshariz said...

macih cute mum..kita pon rasa header tu comey..hehe..angkat bakul sdiri la

azieda..ngehheee..

nurul..ok..ok..macih ya

syu...tula..rasa mcm header ni comey la..ngehhheee angkat bakul lagi

Sidratul Muntaha said...

ehehhehe
teman nak neke jugak ler..
huhuhu..
kalau teman betul,mike nak bagi teman ape weih?!!
hauuaha
teman teka umur mike 32 tahun.
aci tak?!
huauhuaha..
boleh bentang spender merah!
hauhauuahua

Sidratul Muntaha said...

owh yer..
tu arr header no 2.
comel giler!
hauhahuaha

Nur Ezzat said...

ezzat nak teka jugak boleh tak??????
ngeeee~

32 tahun....
Happy Birthday to kak Aisha tomorrow...

p/s: ezzat suka header yg warna hijau tuh.. sebab background blog ni dah kaler pink... kalau header kalau ijau, memang cantek!!! ngee~ comellll Hariz..

LyNn'Azlina said...

nak meneka ni tuan belog...
Umur tuan belog 32 tahun...tu pun atas penyelidikan kat FB...22 disember ni ulangtahun kan..huhu...
Header no.3 jdi pilihan saya sebab cam kiut n lembut jer kalernya...

imanmom said...

salam n happy b'day..

ke32 tahun kot..

saya pilih header ke3 happy family

Adyshariz said...

ala korang..camner boleh teka 32 thn tu..cuba check betul2..kat FB pon kita tak letak umo ape..ngehheee..rasa cam tak betul la..

tigrismalaya said...

hasil kajian sya..umo cik puan ialah 32 thn...

nak2 sya tgk ramai teka 32..tentu benar nie..hahaha

sya suka header ke 2..santekk bangat!!

Nur Ezzat said...

tua sangat ke 32 tahun k.aisha? hahaha.. nak muda lagi ea.. 33 kot..hahaha.. gurau je.. 29 tahun!

Hanis Azla said...

Akak teka umur 29 tahun..

*cimOt* said...

hepi besday akak!!!may Allah bless u and family always..

nak try teka..31 tahun!!!


i like header no1!!