Friday, December 24, 2010

Minyak kete FREE lepas redeem point KAD?


Salam

Pernah tak korang redeem point tuk kad ni, smalam lepas member bagitau yg kad ni boleh redeem minyak kete, aku pon test la power..ngeheee..selalunya aku redeem bende makan jer, maklumlah bende FREE sapa tak nak kan…Lepas Tanya kat adik kat kaunter tu, dia pon cakap boleh kak..hehe..Jadi dengan semangat aku pun redeem minyak kete sebanyak 2000 point tuk RM30 hinggit…leh la pakai minyak kete sampai ujung minggu ni..

Kad ni hanya boleh ambik point masa beli minyak jer, dulu boleh amik point waktu beli makanan, tapi sekarang..TIDAK BOLE dah


Kalau jadi member tuk banyak kad, memang berbaloi, last week baru je dapat baucer dari tesco RM50, emm..tak rugi beb join pasaraya/shop yg bagi barang free, pasni nak tunggu JAYA JUSCO punya baucer pulak…tiap – tiap tahun dapat baucer dari JJ..best ooo..

Antara kad yg selalu aku gunakan

BonusLink – guna kat kings (kedai kek n roti)/ shell – free daftar

Mesra Petronas – Free daftar

Smile driver Rewards - guna kat Esso je ( free daftar)

Jaya Jusco – bayar 12 hinggit setahun masa daftar

Tesco - free je daftar

Sogo – kene bayar 10 hinggit masa daftar

Real Rewards – jarang guna la

Btw..Smalam, dapat hadiah dari encik suami..ngeheee..sukanya..

Nak tau apa hadiahnya..tungguu..i tak ready nak reveal tau…ngeeheee

P/s : HADIAH KAK UMMI DAH SAMPAI

Terima kasih kak ummi bagi hadiah yg keychain yg comel ni..

Aisha dah letak kat beg kosmetik..sesuaiii sangat..i like (mak setot kita pon ade beg pink tau)






6 comments:

tigrismalaya said...

jarang pam myk kat esso..
yg geramnyer bonuslink pon ble dah isi myk baru ingat terlupa nak leretkan dulu..aiseyy..

::Mamalyna:: said...

ai pun banyak kad2 nie, sampai nak penuh wallet ngan kad redeem poin jer, hehe

eima said...

ade tp tak penah redeem point pun ...
kadang time isi minyak ke beli brg tak penah guna pun .. haha sbb dah sampai kat kaunter die tanya aku lupa bw ...ade dlm keta

athirah said...

dh keje mesti byk kad... tra ada apa je.. JJ kad tu ad la... hahahahha... :PPP

kuntumz said...

bagus2..kad bonuslink ngan esso saya pun ada...
smbil2 isik minyak dpt kumpul point sekali...

Adyshariz said...

tigris..slalu gak kene..tapi gigih masuk pi kete amik kad..nak gak point tu

mamalyna..aisha slalu amik yg biasa guna, yg tak biasa byk gak..lst2 buang jer

eima..rugi oo tak amik point..ngehee,skali isi minyak RM50 tu 5 hari je pakai, sabtu ahad lain plak..hehe..rugi tak amik point..

tra..ngehhee..takpe dah keje kang banyak la kad tu..shopping/isi minyak dll