Thursday, December 23, 2010

Tau tak PATHLAB tu apa??

Salam

Entri kali ni berkenaan dengan kesihatan diri, just nak share dgn anda semua, pernah dengar PATHLAB tak?? kalau nak tau PATHLAB ni adalah satu organisasi yg menjalankan bisness kesihatan dan salah satu darinya adalah darah..(bukan dara) dan urine test


setiap klinik yg menjalankan ujian darah, kebanyakkannya akan menghantar ke PATHLAB untuk di analisis..
Nak tau tak yg PATHLAB sekrg tgk buat diskaun..ape ingat sogo atau Jayajusco je ke yg boleh buat diskaun..ngeheee..
kalau anda menitik beratkan kesihatan, just join la member kat SINI

serba ringkas ttg PATHLAB..
Pathlab 18KS Health Screen is a comprehensive blood & urine screening package
comprising 41 tests to check your general health and well-being.
The Pathlab 18KS Health Screen is important for several reasons. First, it is usefulto provide a set of baseline values against which future tests can be compared.

Secondly, it helps to detect abnormalities or disease which a person is not aware of andallows for further investigation.This package is recommended for everyone as taking care of your health should startat an early age.

Pathlab 18KS Health Screen comprises tests on Haematology, Renal function,Diabetes screening, Thyroid profile, Liver function, Lipid profile, Tumour marker,
Infectious diseases, Serology, Urinalysis.


p/s : keluarkanlah RM110 utk mengetahui sebrg penyakit berbahaya dlm diri, just check.. besar sungguh pengorbanan RM110 tu dgn status kesihatan kan..apelah sangat dgn nilainya, kalau blanja member makan pon dh lebih dari nilai ni..fikir - fikirkan lah..

teman next years pi test, dh daftar baru je tadi



4 comments:

mama rifQy said...

na mmg tau pasal pathlab nih..pathlab antara tempat untuk buat test.blood test.urine test..banyak gak lagi tempat2 lain yang leh buat blood test urine test..kalau kat trg ni..ade gak BPlab selain dari pathlab!

[-suziey-] said...

emmmm pnh dgr pathlab ni..ooo kira mcm health screening la yek..emm ye la..rm110 je pn..xgitu pn abis gk buat beli benda bkn2..hehehhe

thanks sha for sharing..

ibuayahdamia said...

pernah org pathlab datang office ayu promote2 pasal kesihatan ni...salah satunya promote pasal check darah...memang berbaloi kan..

az rina a.k.a jaijina said...

betulah, kalau nak dibanding RM110 dgn kesihatan mmg ciput aje..sesekali labur RM110 tu untuk health screening ape salahnye kan..

tp, kalau dorang tak mampu, kesian kan..