Wednesday, February 23, 2011

Cuti la hari ni

Assalammualaikum

Baru dapat update skit hari ni, hehe..biasanya auto publish jer, tapi kan hari ni cuti..my pengasuh dah start bercuti, sebab anak dia nk kawin this weekend..jawapnya budak kecik ni terpaksa di antor ke rumah my mom kat sentul..En Ady pulak keje hari ni.. so, kene la drive sendirik pegi sentul..aiseyment cuaca sgt hot pulak kat luar tuu..nk tak nk.. kene pegi gak..kalau lmbt sgt, takut susah nk parking kete kat umah my mom..huhu..

sebab si kecik ni tgh tidor..boleh la nk update skit..
kalau tak jgnnnn harap la, compem kene layan abc & alif ba ta dia


okay la..nanti dah smpai sana baru update citer lain, kalau ikutkan nak jer cuti 3 hari ni, tapi apakan daya, cuti tahunan ader kuota...bulan ni boleh amik 2 hari jer..emmm

2 comments:

rina a.k.a jaijina said...

kalau saye, cuti² mmg tak dapatlah nak update cite..kene kacau aje..

eima said...

pengasuh cuti jugak ke ???