Monday, February 21, 2011

Mandi Manda di Lubuk Manggis - Part 1

Assalammualaikum

Korang penah pegi mandi manda kat lubuk manggis, hulu langat.??, aku pon sebenarnya baru je tau yg ade lubuk manggis kat hulu langgat,slgor tu, maklumlah bulan 6 ni, my sis nk kawin dgn org situ, so..bakal adik ipar aku ni pon bawak my family pegi  mandi manda..ayik2 mandi kat kolam renang jer, sekali sekali mandi sungai pon best apa..

Nak tengok keindahan lubuk manggis tak??..kat sini aku tepek picture sungai tu...btw memang sungai ni sejuk,ayer sangat jernih dan bersih, persekitaran pon nyaman..siap ada pondok tuk disewa lagik..bolehlah takat nk tidur, baring-baring dan solat kat dlm tuu..senang je kan..tak payah pegi mana2..toilet pon ader..

jom layan gambo lubuk manggis, hulu langat selangor








hah..korang dah tengok kan gambar sungai yg aku tepek tuu..cantik tak ayer dia? kalau takat templer park rawang, kirim salam la...kat sini 10 kali ganda cantik dan bersih.. tapi sewa pondok agak mahal skit..dlm RM30 hinggit..sib baik org tak ramai..jadiknya..bayar 30 hinggit tu..kami guna 3 khemah skali gus..hehe..harap pakcik tu halalkan..bole ye pakcikk..






sekian dulu entri mandi manda ni..kalau nk tengok lagiikk stay tune for part no 2..kejap je lagikk.. maklumlah gambo byk sangat yg nk di upload..oklah..nanti smbg lagik..

p/s : entry auto publish 
apelah agaknya mood korang hari ni ya??

2 comments:

eima said...

canyek nye ...dah lama tak mandi sg.

Nana said...

owh kt langat ke
xpenah lak dgr lubuk manggis
klw g langat
bese g gabai, sg congkak & pangsun