Wednesday, February 23, 2011

wah..gamba Cute Mum ader kat heartbeat la

Assalammualaikum

tadi masa tengah dok jengah-jengah blog korang, tuk OPS klik HB, tetiba tertengok gambo cute mum jadik testimoni kat situ...

jom baca



rasanya, lepas ni tengah berkira-kira nak cari folower beruah dlm blog ni..lepas tu bagi hadiah macam yg cute mum pegang tu kan..mug tu laa.. pastu boleh la tepek gambo korang..emm..bagus tuuu

P/s : entri auto publish je
tgh on the way ke sentul

7 comments:

mummy_ayu said...

wah...glamour tu..ayu pun teringin nak beli kat heratbeat tu, tapi lum beli2 lagi..

Miza Yusof said...

bestnya. macam-macam ada di Heartbeat :)

Nana said...

hehe
tu la
aritu tgk cutemum wat entry psl ni
pemes..

Cute MuM said...

amboi.. siap buat entri pulak.. malu tapi bangga.. hehehe... TQ yer..

belilah mug tue.. memang cantik.. pon..

Orang Kampung said...

wahh bestnya..
saya x join lgi ni..
nk join jugak la.. ihihi

Iela Fazielah said...

mmg cantik la brg tu

Mama Kembar 3 said...

good idea tu, buat hadiah GA, mesti ramai berminat, mama lah salah sorang hehe