Tuesday, March 29, 2011

Menang contest Matahariku

Assalammualaikum

Alhamdulillah, rezeki lagi, terima kasih buat belog matahariku kerna sudi memilih aisha  memenangi Topup sebanyak RM10, syukur alhamdulillah, tak payah top up la bulan ni..hehe..hari tu pon menang top up gak..hehe..alhamdulillah, syukran Ya!allah...


Tahniah juga di ucapkan pada Nana dan cikpuanhady kerna menang topup gak..nak tengok result 



petang semalam, my receptionis call..kata ader parcel..walaupun kejer mmg tgh bz sangat, tapi sempat gak berlari-lari anak sebab nak pi amik hadiah kat lobi..hehe..penat kejer, tapi hati gumbira dan ceria..alahmdulillah ya Allah..

nak tengok hadiah apa yg dpt semalam? hehe..hadiah ni dapat duit RM30 (dah terima last week) , botol air dan sebatang pen, sungguh baik hati untuk penganjur contest mah@mahu, aizol dan ajen pengiklanan..next time silalah buat lagi tau..


terima kasih kepada semua penganjur contest/GA atau lucky draw kerana menjalankan tugas kalian dgn pantas/ikhlas/jujur..kihkihkih...Alhamdulillah, TQ allah dan TQ kpd kalian semua...

P/s : kepala sakit, tekak sakit, macam nk suruh MC jer esok...hehe

7 comments:

Memo_Hazel said...

tahniah.

zahidah dihaz said...

bestnya....tahniah....mood nak join contest belum datang lagi ni....



New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

my shaizhar blog contest said...

tahniah..

b a m b a m ' s said...

congrats kak!! :)

AkmaFaizal said...

tahniah3..bertuahnye dia.. :)

SyerAgh said...

share top up leh? nga xde wit2. he2

ardinihumaira said...

tahniah tau.. bertuahnya :)