Tuesday, April 19, 2011

Basikal punya pasal


Assalammualaikum

entry kali ni citer pasal budak kecik ni lagi, memandangkan umor dia akan genap 2 tahun ujung bulan ni, aku dan encek ady bercadang nk belikan dia basikal tuk hadiah harijadi dia, maklumlah..sementara ada ongkos ni, apasalahnya belikan mainan budak ni, pastu yg aku perasan ader sorang tu amat terlebih teruja dgn adiah ni mengalahkan si hariz..hehe..siapa kah diaa??? sila lihat gambo










seee..nampak tak, sapa yg terlebey teruja kat gambo di atas..hehe, padahal basikal dia ader jer kat luar tu, dah berabuk lagik tuuu...

ecelii..

kami plan nak ajor hariz belajor naik basikal skrg ni, insyaAllah lepas ni pandai lah dia naik...dan yg tak bestnya skrg..hehe..aku kene jadi tukang tolak laa..nak buat mcm mana.. time aku kecik dulu pon, mak aku yg tolong tolakkan..hehe..

p/s : semangat sungguh waktu belajor naik basikal..agaknya, mcm manalah time aku dulu kan..

7 comments:

Achahani said...

Wah anak ko kecik dr anak aku rupanya ek.

hehehe..bapak nya nmpk excited gila!

kehkeh..

mak nya pun xsbr2 nk suh anak pndi kayuh beskal. anak aku smpi skrg xpndi naik. sekian!

ahhahah

maszmadi said...

wah, Hariz dapat basikal... bestnyer

hm, my lil Aisha ada basikal dah tapi yang pengayuh dia kat depan tu... gigih betul dia mengayuh.. huhu

zahidah dihaz said...

lama dah tak main basikal...


New Entry: TAMRA THE ISLAND

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kite masa kecik tak penah ade beskal..sbb tak mampu nakbeli..darjah 5 baru beskal tu pon bantuan rakyat miskin..hehehe

rafiq pon minat giler ngan beskal..telek2 beskal org..tapi sy takut nak bagi men sbb pernah terbalik tergolek men beskal jiran..huhuhu

Iela Fazielah said...

haha... ujung bulan ni ye cukup 2 thn.. hmm mmg sebaya irfan la...irfan pun sgt obses dgn basikal... tp sayang nak bl basikal kecik..nnt cepat besar.. basikal xleh guna

cikpuanhady said...

Zahra ada basikal yang kayuh kat depan je..tu pon blom pandai sangat, sikit2 je kayuh, memang kena tolok..hoho..tapi memang seronot kan bebudak naik beskal..

dah klik hb..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

ZAMRE AB WAHAB said...

amboi bestnye dapat beskal
- Zamre Ab. Wahab