Friday, April 22, 2011

Tiz Zaqyah Menang Baju Paling Glamour

Assalammualaikum

seyes tak paham mcm manalah budak ni boleh menang baju paling glamour dalam majalah GLAM..huhu..baju dah lah tak cukup kain.. tah lah malas nk komen panjang - panjang..nanti org cakap aku butaa pesen pulak..


                                                        [Image: tizzaqyah.jpg]
minah ni di nobatkan sebagai best dress di parti ulangtahun ke 7 majalah glam.. baju ni di reka oleh alia bustamam..seee..org melayu, dan menampilkan rekaan musim panas, serta dpt mewujudkan gaya santai yg stylish...hah ..kan aku dh cakap , aku buta pesennn...buta pesannn..hokay..

hehe..korang layan jelah..tepuk dada tanya iman ..



Gambar Tiz Zaqyah Seksi Majalah Glam

Gambar Tiz Zaqyah Seksi Majalah Glam

Gambar Tiz Zaqyah Seksi Majalah Glam


p/s : erkk..baju ni tak payah jahit kan? just lilit - lilit kat body jer..dah siap..hehe..anak aku pon boleh derr

5 comments:

Miss Ran said...

nampak bentuk buah dada

baik berkemban pakai tuala

AZRUL AZMI said...

orang cantik... pakai apa pun cantik...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul-betul.. diorang ne dah penah kan kena tegur dgn rais yatim.. rais kata lebih kurang "dia nak tgok anugerah bukan pakaian artis2" tak paham2 perli dr seorang menteri...

SyerAgh said...

kain basahan kat umah aku cmtu gak ah.. lilit2 je

Nana said...

lain plak muke tiz time ni
lawa makeup dia