Wednesday, April 20, 2011

selamat tinggal kawan..


Assalammualaikum

last time aku ader mention yg member kat opis ni nk berhenti keje..dia dah last day friday lepas pon, rupanya dia dah bekerja selama 11 tahun kat opis ni..banyak suka duka di kongsikan..adat la berkawan, marah, benci, geram semuanya cukup dlm hubungan rakan sekerja antara kami.

so, bila ader yg berhenti keje, wajib la buat farewell dinner utk dia.. aku doakan moga dia suksess dlm pekerjaan baru , gud luck and thanks for everything.. dia la satu-satunya japaness graduate dlm opis aku, pas ni takde sapa-sapa dah..huhu..seyes sedih

Ni lah aku tepek skit gambo dinner hari tu, and again..kami makan kat thai base..huhu..letih betul makan kat sini..banyak sgat nak di makan..tapi apakan daya, aku kan tgh diet..ala kadar jelah..


kek blueberry cisss..huhu..rasa secolek jer


hadiah tuk my prend fadzly san
kad ni aku buat sendiri..bolehla kan..nk cepat punya pasal


kata- kata yg dikarang
ala - ala masuk contest gitu..ahakss


antara yg memeriahkan dinner mlm tuu


food yg menjadi pilihan


aku sebagai..AJK yg sentiasa rajin dan bertungkus lumus
heheee..


dan yg ni pulak..MCd la kann


si hariz yg sgt baik pada mlm tuu
maunya tak..kat tangan ada mainan lah kan


encik ady yg baik juga, sebab sudi amik anak kat babysitter
i lup u darling..


aku yg cover cun setiap masa..haha
angkat bakul sungguh

dinner mlm tu, encik ady tak join pon..sebab dia malas dan penat, so balik dari dinner..mmg kene belanja la anak beranak ni makan kat Mc d...huhu..lama dah tak makan kat sini.. amik masa gak nk order..kihkihkih

p/s : bersiaran dari menara bekembar KLCC tingkat 30...lalalaaaa, cuba teka akku buat apa kat sini?

7 comments:

zaidah said...

semoga rakan shah tu berjaya di tempat kerja baru....memang adat makan gaji selalu bertukar2 kerja...doakan yang terbaik...

athirah said...

muka hariz copy paste muka k.siti :)

Achahani said...

Tak tahan beb tgk muka ko cover cun. ekkeke

nasib baik anak ko smart!

zahidah dihaz said...

lamanya dia kat situ....saya tengah berkira2 hendak mencari pekerjaan baru ni....huhuh


New Entry: Petua mengelak pitan

ardinihumaira said...

meriahnya ;)

Cute MuM said...

bestnya ada dinner,,
kat ofis nie tak ader pon..
huhu..
makan mcd sorang2 jerlah jawabnya..

Nia said...

blueberry cheese? I like tuu!!

makanan yg tak tahan tu,..ade ayam lemon..wah!