Friday, April 22, 2011

Nak masuk opis KLCC payah jugak yer..


Assalammualaikum

sorry la semalam tak sempat nk update apa2..penat wey..3 jam drive memandu dlm jem, gara-gara lori treler terbalik dok kat jambatan selepas tol rawang..seyes nk tercabut kaki aku di buatnya..huhu..dah la aku drive dari KLCC ke rawang, abis seminar pulak lambat..pastu hujan..sakit perut nk melabur pon ader..dan macam-macam hal..semua ader..dalm sehari, macam - macam ada beb

huhu..malas nk bebel wey, jom layan KLCC jap..first time kene naik opis kat sini, rupa-rupanya payah jugak lah kan..abis, opis aku skrg 3 tingkat jer..dorang punya..hah, amik ko



penuh dgn shopping shop
hahaaa..heaven la bagi yg ader ongkos


apalagik..cuci mata time lah kan..
aku heret gak member jantans2 jongos 3 eko ni tuk cuci mata sekali
hahaaa.. abis aku sorang jer ppuan


usha-usha jam tangan jat sini
mahal giler beb..ribu raban harganye


tunjuk..tunjuk muka skit kat sini
kot..kot dpt preee..hehe..perasan



pastu, amik pass lah kan..

nak dijadikan citer..mmg ketat sekuriti kat sini, lepas amik IC utk scan dan amik kad visitor, siap nak no tepon bagai, beg pon kene scan gak..abis semua dlm poket kene keluarkan.. yg jaga pulak polis bantuan..bukan bangla hokey..hehe..dan mmg sesuailah sebab nk jaga keselamatn hingga ke tingkat 88 tu


akhirnya sampai gak tingkat 30 ni, aku ada seminar kat microsoft..seminar pasal windows embeded..ala..pasal programing dan softwara lah kan..


dah  penat layan seminar..baru la mkan time
huhu..idok ler sedap sangat..itu pon 
membazir tak abis..

P/s : ini jelah yg sempat di snap..nak snap mamat korea yg mengajar tu, karang takut melompat pulak dia..hehe..sekali sekali macam ni syiok la.. lari skit dari tensen keje kan


9 comments:

axelida said...

seronoknya dpt seminar kat tempat kelas2.. kitorang? hmmm kena jimat-cermat.. tak leh wat kat hotel dah skang nih.. tp org besar2 jer leh.. ahaks

Nana said...

mmg sgt ketat..nk msk sini
aku dulu keje tingt 33
stiap kali kuar lunch
kena scan seme...

syanasaid said...

aku pernah msk opis KLCC ni
mmg leceh oh

amiey lee said...

huhu dulu lagi ketat okeh...smpai bekal makann pun kena scan...

masa sales aja g jalan2 kt suria.. kalau tak duit habis walaupun baru hari ni gaji

yantz-yeem said...

perghhh!!! 3 jam mau jem kaki...x snaggup ku!!! ohhhh ketatnya security kat klcc yea...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg ketat kawalan dia
pastu nak naik atas ade lak benda alah cam palang2 cam nak nek LRT huhuhu..mcm2 hei

Achahani said...

waduh bestnya seminar smpi ke KLCC!
aku tak pnh naik ke tgkt atas KLCC melainkan shopping complexnya shj. sekian.kesian dkt aku.eh SEKIAN diterbalikkan jadi KESIAN. Kan?


TERER TAK AKU?

KAHKAH.

zuneta said...

wah...best..!! beribu raban tuk jam?? tak sanggup korbankan duit tu...baik beli barang lain....

* sis...zu tak dapat email lagi ni...zu dah semak 2-3 kali kat inbox dan spam...tak de!! sis sila tinggalkan email sis kat chatbox zu boleh?? zu nak tau jugak...greeting card tu sis nak design yang sedia ada dkt zuneta card craft atau nak zu designkan ikut kehendak sis...lau email..senang sikit nak cerita...panjang lebar pulak kat sini...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau keja sini gaji banyak pun tak cukup sbb hari2 shoping..pastu makanannye mahalkan?