Monday, March 19, 2012

Kenduri di Kuala Kerai..sempoi jer


Assalamualaikum

Masa menghantar my sis ke kelantan kuala kerai, kami tak bajet yang kenduri ni amat simple saja, yelah! aku dok KL dah berapa lama! sejak lahir lagi, org KL ni kalau kenduri dari yg buat doa selamat smpailah kawen kat hotel semua aku dah pegi, kira aku amat hormat keluarga mertua my sis ni..

aku amat sukakan kesederhanaan.. dan aku amat tertarik dgn cara org kuala kerai ni, diorang tak payah pasng khemah yg mahal2, bila jirang datang diorang akan makan kat umah, dan mereka dtg bukan ramai2, just macam 4 ke 5 org, bergilir-gilir dari pagi smpai ke malam.. tuan rumah layan mereka dgn lauk hidang..seyes aku amat tertarik..


makanan hidang yg sedap


lepas makan ...wajib posing


Alhamdulillah, semuanya happy dan kenyang, bersyukur sgt adik-adik dah dapat jodoh masing-masing, my sis ni, berat sikit hati dia nk terima lelaki.. moga perhubungan antara kalian sentiasa bahagia sehingga ke pintu syurga.. amin

my sis no 3 dgn husband

gambar kami sekeluarga..


Malam tu, kami melepak kat wakaf che yeh...mak aiiii, rambang bijik mata aku melihatnya... hadoii, kopak poket... ;-)

2 comments:

sall said...

Ada oleh2 utk aku x?

Adyshariz said...

takdo yg special la..hehehe