Friday, March 23, 2012

Macam artis rasanya..

  


Assalammualaikum
Rabu lepas, aku suruh my sis no 4 pegi amik hadiah yg menang kat contest tupai.com, rasanya baranng yg dapat adalah pas tiket, beg and button.. sib baiklah my sis sudi tolong amikkan.

Tapi organizer cakap hanya dpt bagi button dan pas movie jer, sb beg tak dpt bagi sebab mahal, so, aku pon tgh tunggu bila pihak organizer nk call untuk collect baki hadiah..


Ni 1st time my sis attend movie yg blm kluar panggung wayang lagi, dia cakap "macam artis la long", sb rasa lain bila tgok movie yg selected person jer tgok..hahahaha..aku rasa happy la sgt sebab dpt kongsi hadiah dgn my sis..insyaAllah kalau ada rezeki lain, akan ku kongsikan lagi bersama mereka..

Moga murah rezeki lagi lepas ni..insyaAllah

3 comments:

Nana said...

Hahaha gitu la akaua rasa masa dpt tgk wyg ygblom kuar wayang lg...samoai satu tahap dah mls nk join yg dpt preview screening nye tix...sebab seme time weekday.letig blk keje nk rush amek tix

me suya said...

pernah tgk pun dgn nuffnang nyer tiket je laaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah lama ila tak tgok wayang hehe