Wednesday, February 02, 2011

Cash Out Nuffnang 1st time



Asalam'mualaikum


sorryla kekawan, dh malam baru boleh terjah rumah korang, waktu siang, bizi sangat..mengalahkan pak menteri bawak pak arab jalan-jalan kat chowkit road ..la..la..la

tadi, bukak blog korang, ramai citer pasal dah cash out nuffnang..aku pon cam tak leh nk sabaq-sabaq dah, yelah, ada yg kata, kalau cash out baru nuff bagi BE baru..tah apasal start 4 hari lepas dah takde BE baru..semua dah jadi ME..

jadi selepas berblog selama 11 bulan, aku pon cash out gak..idakler banyak benor..Alhamdulillah rezeki allah taala kasi, tak kisah pon berapa, janji iklas nuff tu bagik...tang duit ni bukan boleh kita berharap sangat, kalau ada rezeki, kita amik..kalau takde takpelah, tu bukan rezeki namanya..kita usaha cara lain pulak

Alhamdulillah..rezeki, trima kacih nuffnang


Nak kata banyak..idak ler kan..bolehlah buat simpanan untuk si kecik,kot dah bertambah duit tu bolehlah belikan apa-apa tuk dia nanti..

ni pon tgh berkira-kira, bilalah gamaknya nuffnang yg baik hati tu nak bagik lagi BE kat blog kerdil ni, org bagik kita trima..kecik tapak tangan , stadium bukit jalil hamba tadahkan.. ahaks,rosak peribahasa melayu dikerjakan....ampun smua..

lepas ni, kene gigih lagik la tuk dapatkan BE dan mengumpul duit kat tabung yg dah tinggal kosong tu kan.. apalagik..jom la kita berblogwalking dan beramh mesra lagik..harap-harap tahun 2011 ni akan menjadikkan tahun yg cemerlang buat kita semua..amin




P/s: hey org yg keje kat KL..slamat bercuti naa..selamat hari wilayah,smoga bergumbira di rumah..
org keje kat selangor..meh keje sungguh-sungguh hari ni..next 2 week, kita plak cuti P/Holiday..

11 comments:

Pijisketch said...

bes2.. saye seorang newbie.. cmne nak start kempen??

LyNn'Azlina said...

lin pun baru jugak cash out nuffnang yang first...pasni berjanggutla plak nk cash out sbb nuffnang xkasi be baru da

MiMie AddNin said...

hye cik puan aisya...
bestnye dapat duit..
moga terus murah rezeki tau...
nnt bleh blanje saye,,
hehehhehe

Adyshariz said...

piji..daftar/amik code/rajin BW/dan buat entri baru..moga pasni piji kayoooo..hehe..akak doakan jer

lynn..maunya dak berjanggut..BE langsung takde ni

mimi..hehe..bole-bole..no problem..

Cik Jue said...

lama tak datang sini...bestnye dah dapat cshkan ..jue tak pernah cash pun lagi..income tak banyak pun...

Mama Zharfan said...

congrats yer aisha :)

Mama Zharfan said...

me dh click ur HB :)

Rose said...

weee... syoknye dapat cashout

LYAfrina said...

SAYA PUN BARU CASHOUT JUGOK :-)

Fieza79 said...

syok nya dpt cash out...kita ni ni baru sekali dpt BE...tu pun skrg dh jadi ME..hrp2 dtg la lagi lps ni..

shila ariff said...

ye...bab kata pepatah..rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari... :)