Wednesday, February 02, 2011

Jom Up Traffic - Serius berbaloi



Assalam'mualaikum

Last few day, ada masuk satu blog yg diberi nama http://ohdaus.blogspot.com/ Encik daus ni ada membuat satu backlink yg amat menarik tuk blogger yg nak up kan traffic kat blog memasing.

cara-caranya mudah aje

copy code kat blog beliau dan informlah kat daus kita, ni lah rupa code tersebut..yg aku punya ada kat sebelah kiri blog ni..
hasilnya, lepas beberapa hari, hasilnya adalah lumayan gak, maklumlah aku ni bukannya selalu dok depan PC 24 jam..hehe...so, traffic pon suam-suam kuku jer...ngehee

nilah bukti yg menunjukkan, daus kita ni tak tipuu..

ha..nampak tak..
mencanak naik graph tu.. ,tapi mana buktinya traffic ni dari daus??


okay smua, daus tak tipu dan daus tak bohong, dia cakap nk kasi traffic..and semua tu adalah betul..kalau korang nak join sila lah singgah ke blog daus,TAPI jgn lupa inform daus yg korang masuk backlink ni dari blog adyshariz, takde hadiah atau contest pon, cuma nk daus tau yg akak ni dah promote blog dia..huaaaahhhaaaa...macih dik,bagi hari-hari bagi UV kat akak ya lepas ni..

banyak gak yg aku join tuk up kan traffic blog ni, dan salah satu yg berkesan adalah dari DAUS.

nak join sila ke SINI..
dan bagitau daus korang datang dari blog adyshariz..jgn lupaaa tau...

P/s : jap lagi nk balik kampung, nanti bersiaran dari sana pulak ya..selamat bercuti semua , berhati-hati di jalan raya..harap sgt jalan tak jam jap lagikk..


sila click tuk menderma kat blog ini..

4 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wowwww..memang berkesan ni...thniah

kak ina kl said...

tulah pentingnya backlink dalam berblogging..kadang-kadang orang kedekut nak bagi back link ni..tak taulah kenapa..

cikpuanhady said...

tahniah dear..selamat bercuti..dah klik hb kat sini..

Jom skodeng :Tentang Salam dan As Salam

Hot Mama said...

tahniah...mmg best kan dorang yg bg backlink free ni..

Entri Terkini : Backlink yang cukup membantu untuk dapatkan trafik tinggi