Saturday, February 05, 2011

Best tak Cuti?


Assalam'mualaikum

gong xi fa chai smua, banyak makan limau semalam..ngehee..aku tak makan limau sangat, takut sakit tekak ler, si kecik ni makan 2 ulas pon dh macam nak kene cirit-birit aku tengok..

bercutiii..hmmm..cuti kali ni tak berapa nk enjoy, 2 hari balik kampung encik Ady dan 3 hari duk umah jelah, nak buat macam mana, suami tercinta pi carik rezeki, jadik plan lepas ni maybe nak bawak si kecik ni shopping kat tesco jap..la..la..la, kempis poket aku lagik..haha

macam mana cuti korang, mesti syiok kan pegi holiday?.. aku dok umah layan si kecik jelah, hari ni, jom layan picture hariz tadi, letih gak nak suruh dia pandang kamera..huhu..mesti org sebelah ingat aku terjeri-jerit marahkan anak..lalalala....lantak la..

jom layan picture budak ni..






dah hujung-hujung baru nak pandang kamera, letih mak di buatnya..takpelah nak, asal ko happy, mak pon happy...

sekian cerita pasal budak ni.. jap lagi update yg lain pulak k..




3 comments:

athirah said...

hehehhehe... nak angpaw kak :)

cikpuanhady said...

huhuhu..tak cuti pon..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

kakyong said...

esok dah nak kerja kan... ;)

signature tak tampal lagi ke.. ;)