Tuesday, February 01, 2011

Makan di THAI BASE sri damansara

Assalamualakum..

hari minggu yang lepas, officemate hubby ada buat makan-makan kat THAI BASE sri damansara, kalau ikutkan mmg dh banyak kali makan kat sini, of coz tempat ni menjadi pilihan sebab makanan yg HALAL, SEDAP dan SEAFOOD yang MURAH...hehe ( nak yg murah jer)

tempat ni kalau orang damansara memang kenal lah, sebab masakan kat sini ala-ala thai, tapi kurang pedas skit. budak-budak pon boleh makan.

macam biasalah, kami berkumpul beramai-ramai, total semuanya adalah 4 table..lebih kurang 35 orang la kan.


waktu ni, kami beramah mesra dulu..



aku pon beramas-ramas mesra gak..ngehee..padahal hari2 jumpa..


Biasalah, antara menu yang akan di order kat sini..adalah menu yang best sekali..antaranya adalah...


Siakap 3 rasa


kerabu mangga


Tomyam campur


Ayam masak lemon




Udang masak butter..


Alhamdulillah, encik ady dengan hariz, memang layan syiok waktu makan ni, aku pulak macam ulaq sawa kekeyangan..rezeki beb..takkan nak tolak kan..



dah kekeyangan, tapi lauk banyak lagi, so..ada gak la yg bungkus bawak balik..mana larat makan banyak sangat..semuanya sedap..korang doakanla aku murah rezeki..ngeheee..nanti aku belanja makan kat sini...(aminnnn)



P/s : iklan HB aku remove buat seketika sebab entri dr USTAZLOVE ada menerangkan sesuatu pasal iklan ni...sila baca untuk detail...

Entri Auto Publish..tuan blog akan BZ malam baru BW.. harap memahami

8 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

wah... sedapnye.... :)

Encik MamaT said...

sri damansara tu sama ke dengan bandar sri damansara.. :"> malu lak tya mcm tu...

[-suziey-] said...

palign xtahan butter prawn n siakap..klu kt rest thai tomyam n siakap dia paling meletop..

Fieza79 said...

wahh best makanan Thai..mmg layan je tekak ni...

Adyshariz said...

SHANA..Alhamdulillah sedap semuanya

encik mamat..betul la tuu. dekat ngan area pejabat pos sri damansara

suziey..butter prawn dia, mmg terbaikk..try buat pon tak jadik..hehe


fieza..masakan thai, mmg tak mengecewakan..

zmanja said...

salam ziarah..

sedapnya....lapar lak rasanya!

kak ina kl said...

nampak cam sedap..anak akak masa om nomnom maxis ..amazing makan-makan pun kena pergi kat sini juga..

Adyshariz said...

zmanja..maap la buat hang lapaq..layan gamba jelah

ahak..kakINA..kat sini, harga murah pastu masakan oklah, tapi takleh lawan kakina punya..