Monday, January 31, 2011

Tengok Filem Ngankung kat Youtube jer..


Assalamualaikum

hari ni bersiaran dari rumah je, maklumlah takde kemana-mana..hujan lebat dari pagi tadi..satu malaysia kot, agaknya la..kalau layan tidur pon syiok gak..


IKLAN jap..sila lah click


bila dah duk umah, try la nk blogwalking.. dalm duk BW tu, tersinggah la ke blog blur atau pon jiwa kacau, rupanya mamat ni dah uploadkan citer ngankung ker You tube..hehe, kalau tau si david mesti membebel tak hingat ni..


pastu, aku pun ambik kesempatan NONTON la filem ni kat you tube..so far, citer ni okay gak, kalau di perhatikan banyak pengajaran dlm filem ni, kalau rasa nk tengok citer ni, silalah ke blog jiwa kacau..aku tak mau ambik code kat you tube, nanti takut lak kene saman dgn david...la..la..


tengok wayang kat lappy sambil makan jajan. manyak syiokk lor..hari pulak ujan..lagi syiok beb



p/s : ramai yg tanya nk online camner lepas jual PC..hehe..
lupa nk story, lappy kan ader..hadiah encik Ady tu bini dia..macih


sila lah click


10 comments:

g0m0k9enDek said...

ada eh kat utube??? hahaha! nak g nengok skang!!!!!

Miza Yusof said...

ngangkung best. Miza dah tengok. hehe :)

Mama Zharfan said...

ada ker..nak tgk gak lah :)
me dh click ur HB :)

aLya said...

waaa..kene gie tengok gak nie :)

sall said...

Laaaa....akupun baru tgk cite ni kat umah abg iparku.

zh-ena said...

skang nie komen psl kedai mkn pun blh kena saman..

LyNn'Azlina said...

tu ar..nk layan gak ni

Farra Dhelina said...

tgh dwload, bercinta rasanya nk tgu hbs...haihh..tk sbr nk tgok! :)

Fieza79 said...

cptnya kat youtube dh ada..kami pun tgk citer ni kat astro first hari tu..lawak kan citer tu...

[-suziey-] said...

xsangkut ke tgk youtube? kt pn dh tgk cite ni..hubby download..xde motif sgt tp bestla utk gelak2..hehe