Monday, July 18, 2011

BE..oh...BE


Assalammualaikum

Semalam Ahad yang best, sebab apa?? sempat gak aku menerjah rumah seseorang yang dh lama nk jumpa tapi sibuk sangat lately ni.. pegi pulak dgn my BFF.. nak tengok gambar???..hmmmm...tak smpt nak upload lagi, balik malam tadi pon dahh lambat sgt , jam 11 baru smpai rumah, pas pegi rumah "seseorang" tu kat seri kembangan, singgah pulak ke sentul melawat mak dan adik2 yang lain..

next entri baru citer k...hehe

ni hah!! aku nak citer pasal BE.. malam tadi bukak blog kejap..pastu singgah nuffnang, tup..tup...ader 4 ketul BE..huhu..manyak tuuuu...TAPI..


Tapi aper?..huhu, ongkosnya tidak begitu kencang, tak tau lah nape??..mungkin salah satu sebabnya aku jarang BW agaknya, nak buat camner, start hari ni kene siapkan 4 bijik mesin lagi..rasanya hari ni jam 9 malam baru balik kot..huhu...letih gak tu, dah nama pon keje, kene la ikhlas kan.. boleh gak carik duit raya skit..

korang macam mana , baju raya dh beli ker??.. aku...emmmm...



4 comments:

mummy_ayu said...

4 BE..ayu tinggal 2 dah....
baju raya? baru beli sepasang ..tu pun online hari tu..

Mama Zharfan said...

jelesnya--me zero BE--cian blog me--sia2 jer UV tinggi pun kalau tak de BE sbb no BE no money ..

Adyshariz said...

mummy ayu, BE banyak memang best..baik betul ati encik nuff kali ni...

wah! beli baju raya online je ke..jimat masa...

Adyshariz said...

MZ..itulah, kekadang tu tak paham ngan nuff ni, UV tinggi tapi BE takde..ni dah 2 bulan traffic merundum, tapi BE kemain banyak pulak di bagi..bulan 7 ni jer dah 7 ketul...huhu..musykil sungguh..

tapi, belog mZ still the best tuk di layan..teruskan menulis..nanti BE mesti byk punya..