Tuesday, July 19, 2011

Meet the blogger... Ilah Fazilah..LAKSA mu mmg terbaekk


Assalammualaikum

hari minggu yg lepas, aisha dan Sall sesajer la menerja umah seseorang tu, yelah kan, biasanya aisha just baca belog dia, tak penah la jumpa orang nya lagikk..

tup..tup..entah camner pulak boleh dapat idea nk pi rumah dia..firstly, mmg segan lah kan, sebab tak tau la karektor dia camner..

blogger tersebut adalah ilah fazilah orangnya manis jer.. tapi sebelum tu, jom layan gambo 2 budak yg kejap baik, pastu kejap gaduh dalam kete..huhu..tensen betul ngan bebudak ni..


Ni hariz, 
dia ni tgh melayan perasaan, termenung masa depan ker aper budak ni!!


Tiba - tiba
dtg pulak Abg rizki, yg tak abis2 dok menyakat hariz
Yelah..abang lah katakan, nak adik kot ni..hehe


Inilah gambo kami bertiga..
Aisha , sall dan ilah
sorry..gambo tak caantik..dik non


Rumah ilah yg seyes cantik dan meletop..
makan laksa sambil mata melilau melihat deko umah ila yg segar dan moden

ilah ni, my personal pendapat lah kan, orgnya peramah dan mesra, pandai memasak,dan mempunyai citarasa yg best utk di kongsi bersama..dah borak-borak tu baru lah tau yg kami ni sekampung..hehe..dekat jer pulak tuu

Kami di hidangkan dengan LAKSA yg sedaappp, jangan jeles ok, ilah siap "tapau" lagik tuk kami berdua..tapi yg aisha punya telah di habiskan oleh encik Ady..sedapppp katanya..huhu, pepaham jelah, bini dia bukan pandai masak laksa pon... ;-)


 Ini lah Laksa tu, masakan air tangan og yg pandai masak..hehe
akak amik pictur ni tau ila


Siap tapau beb..huhu
jangan jeles...

Terima kasih buat ilah dan keluarga, Maaf andai ada terkasar bahasa sepanjang perbualan kita, insyaAllah kalau umur panjang kita jumpa lagik dik.. laksa mu ttp dlm kenangan... ;-)

Overall, ini first time aisha jumpa blogger, ikutkan ramai gak yg nk di jumpa, yelah! asyik dok tepek kat blog korang jer, nk gak berkenalan kan

insyaAllah..ada rezeki kita jumpa nanti..

P/s : kalau aisha nk melawat  korang, korang kasi tak???.. erkk..laksa 2 pinggan boleh??

Entri dari ilah fazilah - klik SINI


8 comments:

Nana said...

umah ila mmg cntek
wah pndai msk laksa ek
nak rasa..hehee

mummy_ayu said...

wah..best tu gie makan laksa kat umah iela..memang best!!!

Sidratul Muntaha said...

boleh klu ko dgn sall nak jumpa aku
tpi kat meru la raya ni..
ade berani?!
aku blik temerloh raya ke 3 kot?!

alyyani said...

k,iela ni mmg sempoi kan? :)

Mama Zharfan said...

laksa tu nampak sedap :) me pun tak reti msk laksa hehehe

Lelord said...

pehhhh aku lak terliur tgk laksa

Lin Azlina said...

laksa! my feberet..suka makan...

ummu muhammad said...

suke ekhuwwah nih! hariz dah besar..makin hensemlah sha!