Tuesday, July 19, 2011

Keychain terBAEk yg pernah di terima


Assalammualaikum

Semalam mmg sibuk giler, seyes..sakit kaki pon tak hilang lagik ni..dan semalam jugak, ada org kasi keychain yg terbaik pernah aisha dapat.. sapa yg bagik? 

Korang nak tahu kenapa keychain ni terbaik??? 

sebabnya..

keychain ni buatan khas daripada 2 orang bekas industrial training kat tmpt aisha, yg girl nama EL dan yg boy pulak nama WAN..


bebudak ni daripada UIAM


ini lah gambar mereka berdua..
cantik kan..

Lepas ni rasa mcm nk buat keychain cam ni gak la, rasa korang berapa harga dia yer??..pastu nk bubuh gambo anak bujang aku..hehe..best gak tuu kan

p/s : macih El dan Wan.. suka pantun yang korang create tuuu..comel jer





4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik...:-)

Achahani said...

ada jgk org nak bg keychain. mcm dl2 kan. skrg org dah tak bg keychain kan?

takde sape ke nak buat dkt aku satu?

waawaaaaa...............

Lin Azlina said...

bagsu keychain camtu..sure ingat punya!

fieda said...

ctk la keychain tu..best kan kalau kita ada keychain buatan sendiri...