Thursday, July 21, 2011

Update lagi, senarai peserta Giveaway from Adyshariz

Assalammualaikum

Selamat hari khamis semua, cepat jer kan masa berlalu..esok dh jumaat..best nya kalau tiba hari minggu, tak sabar rasanya nk melepak kat rumah dan pegi jalan2..semuanya sebab nk hilangkan stress minggu ni..

 ok lah..kepada yg masih belum join " Giveaway from Adyshariz" , silalah join sebelum 30 haribulan ni..mana tau ader luck korang kat belog kecik ni kan...

Dan kepada peserta yg dah join, sila semak senarai nama dan nombor anda kat (KLIK SINI ) utk melihat senarai peserta .


Setakat ni ramai yg sudi join, ada lebih seratus orang, makanya HADIAH akan di tambah lagi la..hadiah apa yer nk bagik????...emmmm...tunggu dulu k..pilihan dah ada, cuma nk membayornye ajer..hehe, tunggu gaji la baru best shopping kan...
                                      


Gud Luck untuk peserta... 



2 comments:

fara anak abah said...

jom join cntest saya

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)