Wednesday, July 20, 2011

Koleksi hadiah untuk bulan jun and julai


Assalammualaikum

Lama dah tak citer pasal hadiah, terima kasih untuk semua penganjur yang telah mengeposkan hadiah - hadiah ni semua, aisha sangat happy tau..yelah, kekadang tu penat keje, bila tgk ada bungkusan sampai, happy skit mood tu..kan..kannn

TERIMA KASIH ya korang..i lup uu







pssssst....bulan 7 ni mood utk ber GA atau contest, sgt la kelaut..huhu..ader penawar ker kawan-kawan??

bila terkenangkan hadiah mmg nak masuk, tapi masa sgt la mencemburui diriku ini..lalalalaaaa

nyampahhh nyeee..



7 comments:

نور افيره said...

wah (!)
byk nyerr..hehe...congratz yer ^^

Nana said...

hehe penawar dia?
aku sebab tetiba ada be yg besar gk amountnye kt blog contest
tu rajin join tu hehe

r|nA @ ja|j|na said...

wah, bnyknye adiah awak..

ummu muhammad said...

LAP U 2!

Lin Azlina said...

sy punya mood nak ber ga ni dah kembali sikit2...last month lansung tak join...mmg ke laut betul ar...xpe..nnt adala mood tu...:)

Mama Zharfan said...

me dh sebulan tak join CGL ni..

kakyong said...

tahniah.. byk tu..

kakyong JUlai ni baru nak UP balik mood CGL.. 2 bulan lebih kelaut ke angkasa bagai... hahaha...