Saturday, September 25, 2010

Alhamdulillah.. Menang Contest RM100

Salam,

Contest: Menang duit raya RM200

Tempat Pertama

http://ady-shariz.blogspot.com


alhamdulillah rezeki lagi, tak sangka boleh menang sebab saingan sangat hebat - hebat belaka, dan yg lagi tak sangka ialah aku

MENANG CONTEST DENGAN SLOGAN YG KRETIF,
hari tu pun menang 1st place sebab slogan..

GUMBIRA SIOT..melompat - lompat aku di buatnya

TERIMA KASIH PADA
dan juri

Hadiah yg ditawarkan KLIK SINI
Senarai pemenang KLIK SINI

Nak tau ape slogan yg aku buat... hah ni dia..

"saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana"

raya di sambut setahun sekali
baju dan kuih belum beli lagi
alangkah seronoknya rasa di hati
jika duit raya dapat dimenangi

Budak - budak makan bahulu
Bahulu di buat dari telur dan tepung
kalaulah dapat duit seratus tu
confirm lepas ni beraya di kampung

Si kecik hensem berbaju melayu
Sibuk berlari keliling rumah
Ramadhan dan syawal pasti berlalu
Poket dah kosong minta isikan

handbeg gucci jadi idaman
duit tak cukup asyik berangan
kalau lah dapat duit dari kayangan
bergaya tak hinggat dgn beg kesayangan

p/s : smoga terhibur ngan slogan aku yg simple ni..
esok balik kampung, kalau buat entri pun mungkin pasal iPhone tu..
kalaulah menang iphone..syoknya raya..haha


9 comments:

cha said...

tak tahan yang p/s tu... menang iphone? ada rezeki dapatla nanti :D

haru said...

tahniah2:D

Anip™ said...

patut ler mng..slogan nyer menarik..hehe

nadiah said...

tahniah menang

iza said...

Salam....

Tahniah....

diana said...

tahniah..
slogan nye best!!

Iela Fazielah said...

wah2.. tahinah.. RM100 tu.. byks nyerrrr

Iela Fazielah said...

drive bebaik kak... ila pun doakan yg terbaik utk mama akak

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tumpang gembira jugak!!! tahniah...