Sunday, September 19, 2010

Hadiah saguhati dah pos yg Utama baru je POS..hehe

salam

Mood berblog this week very down babe... sorry la, pas tu bila buka blog cam boring ya amat pulak.. godek -godek n tukar header n make some arrangment skit, baru boleh berblog dgn mood beraya..

hadiah untuk pemenang saguhati dan misteri sudah di pos sblm raya dan untuk Hadiah utama, baru aje di pos semalam.. itupun di poskan oleh Sall..

jom nengok hadiah yg di pos..




nanti bila dah sampai hadiah, jgn lupa publish kan blog korang ye.. this week akan ada contest baru.. tak payah pakai kreativiti.. just tepek picture..kontes ape tu?? hehe TUNGGU ya..

okaylah, nak upload picture raya jap lagi..

2 comments:

cha said...

terima kasih akak, kita dah dpt dan guna pun hadiahnya, wangiiiiii...

Anip™ said...

wah..besar kotak..adiah lumayan per..hehe