Friday, September 24, 2010

Inilah Kereta Nissan Fairlady Milik Shahir AF8

Salam..


Uiiihhhh.. Cantek kete dik, emm..dlm mimpi jelah nk pakai kete camni, kalau bujang2 dulu boleh kot kalau tiap - tiap hari gigit kuku, boleh kot pakai kete ni..hehe..kot la kan..

skrg ni, mana nak sumbat beg, sumbat kete tolak dak kenit ni, baby sit lagi, handbag aku..hehe.. dan macam - macam lagi.. takpelah rezeki ko pakai kete spot camgini.. rezeki akak tengok jelah..


Ni picture And story dari beautifulnara.com

kereta fairlady shahir af8

Jeles gila kami melihat gambar kereta juara AF8, Shahir. Mana taknya. Inilah kereta idaman kami selama ini. Nissan Fairlady. Kalau dapat kereta nie makan maggi tiap-tiap hari pun takper. Oh ye untuk pengetahuan anda, Shahir AF8 baru-baru ini terlibat dengan satu kemalangan. Itu yang anda tengok gambar selepas dah hancur dah kereta Fairlady dia.

Tapi untuk kipas susah mati Shahir anda tak perlu risau. Shahir selamat. Tak ada cedera parah. Tapi dia belum pergi buat X Ray lagi. Manalah tahu ada kecederaan dalaman kan? Tapi buat masa ini Shahir masih sihat dan tak ada tanda-tanda kecederaan serius.

Kami masih geram lagi sebab kereta Fairlady ini memang kegilaan kami. Kalau ada AF9 nanti nak try masuk. Mana tau ada rezeki leh jadi juara. Lepas tue kumpul duit banyak-banyak dan boleh beli Fairlady. Tak gitu?

Apa pulak kereta idaman anda?

5 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haha..kalau dapat pakai kereta ni, hari2 makan maggie pun tak pe erkk..


keta idaman ayu??? hurm...ntahlah..pakai aje apa yg ader..

MOFASAD said...

my fav sport car~

ummi iman said...

la?eksiden ke dia?urmm..macam2

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow..baru je naik naik terus pakai kete mewah kan..cam akim pon pakai caldina kan.,mewah sunggoh budok2 AF ni
rezseki..rezeki..

okla tu if sanggup makan megi
den tak sanggup..ngeeee

[-suziey-] said...

umangaih..ni kalu ade bumper..berderet keta balakng Q nk tunggu dia lepas bumper tu..ekekek:p sygnya la eksiden..