Tuesday, September 21, 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest..



Salam..

Sorry Ayu, lambat join Contest anjuran,
Contest ini Anjuran dari IbuDamia

Syarat - syarat penyertaan ada DISINI

Gambar Hariz yg di pertandingkan


Nama Anak : Azry Hariz
D.O.B : 29/4/2009
Story Picture : Gambar ni di ambil sewaktu ibu nak menyuapkan makan kat Hariz, disebabkan anak ibu ni aktif, jadi waktu makan dan bermain tu di sekalikan agar senang hati ibu dan hariz, kira adil lahkan..hehe penat gak ter'exercise kan diri sebab mengejar si kecik ni..

Contest ni juga di sponsor oleh



Good Luck to All Contestant...

3 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam...hehe..nasib baik sempat join kan...ok semua syarat LULUS!!!...thanks sebab sudi join contest ni..

good luck yer...

Adyshariz said...

salam ayu, sha dh edit picture, sorry for any mistake ya..

gud luck to all contestant too

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ORAITT...ayu dah masukkan gambar anak sha...