Wednesday, March 16, 2011

Alahai...

Assalammualaikum

bila dah bosan dan boring, wajib la godek-godek peti ais dan cabinet kan, apalagi..pi jenguk la apa yg nak di buat sebagai makanan kudap2 malam ni..haha..apalagik jom layan gambo...

amacam layan tak..haha..sila jgn marah hokay..kepala tengah tension ni, ader projek tengah tergendala.. pastu soh encek ady tidorkan anak..last2 dia yg tidor, mana la tak tergendale keje aku, sebab kene layan budak kecik ni..hishhh

ni desert tadik..eskrem vanila + coklat makan ngan biskut rocky..aiseymen layan la gak..
tapi tak boleh banyak..nanti obess pulak..




ni gambo budak kecik yg fresh lagik..huhu
bila nak tidor ni hariz oiii..mak kamu ader project ni..

Nurkilan

5 comments:

cik hani said...

Rocky tu mmg sedap sgt2...
feberet saya tu...

bagi satu lori tu maseh xcukup...

hehe

PuaN su SU said...

sejuknya makan ice creAM...yummyyyy

Just Call Me Bitt said...

adeh budak tecik makan icecream macam mana nak titun mamaaaa...hehehe lagi ligat la gamaknya...perghhh entry ni baca pagi2 anak2 ade disekeliling pastu cepet2 scroll hahahhahaa kalau tak pengsan nak cari sebiji aikrem yg dok dlm gambo tu...hehhehe

Nana said...

biskut rockY!
damia nye kesukaan tu hehe
jgn kata damia
aku pon suke

cikpuanhady said...

waaahh..nampak sodap tu cecah ngan eskrem..

dah klik hb..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini